Dorian Popa, motivul pentru care a consumat substanțe interzise: „Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare”

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care a ales să consume substanțe interzise. Artistul și-a promis că nu va mai face niciodată această greșeală.

Celebrul vlogger și influencer, Dorian Popa, a fost prins drogat la volan la sfârșitul lunii octombrie, incident care a avut consecințe semnificative asupra vieții sale. Într-un moment de sinceritate în cadrul podcastului lui Micutzu (Cosmin Nedelcu), Dorian Popa a recunoscut greșeala sa și a promis public că nu va mai fuma canabis.

Evenimentul nefericit a adus la iveală o latură mai serioasă a personalității lui Dorian Popa, care a mărturisit că s-a simțit afectat profund de incidentul în care a fost implicat. În cadrul discuției cu Micutzu, celebrul vlogger a explicat că a crezut că fumarea unui cui îl va liniști sufletește, dar că acum își dă seama că a fost o greșeală gravă. Artistul susține că experiența l-a determinat să ia hotărârea fermă de a renunța la consumul de substanțe interzise.

Întrebat cu privire la natura greșelii sale, Dorian Popa a subliniat că cea mai mare greșeală din viața lui a fost să conducă sub influența substanțelor interzise, fără să ia în considerare dacă acestea încă îi afectau capacitatea de a conduce în siguranță.

„Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat, da.

Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.

Și m-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva».

Și, când mi-a zis «n-ai nevoie de așa ceva», am luat-o retrospectiv și am zis: «bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?». Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică: «Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi. Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a spus Dorian Popa.

dorian-popa-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Incidentul a fost însoțit de lecții de viață semnificative pentru Dorian Popa, care, acum conștient de consecințe, își propune să adopte un comportament mai responsabil și să devină un exemplu pozitiv pentru comunitatea sa de fani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete