Andreea Perju și-a refăcut viața după divorț. Anunțul făcut despre noul iubit: „Este un om cu care am rezonat”

Andreea Perju nu mai este singură, după ce în urmă cu un an anunța că a divorțat. Actrița și-a refăcut viața și este fericită alături de noul iubit.

După anunțul dureros al divorțului de Cristi Dociu la finalul anului 2022, Andreea Perju se bucură acum de o nouă șansă la fericire în brațele unui nou iubit. Actrița a dezvăluit primele detalii despre noua ei poveste de dragoste.

Despărțirea de tatăl fiicelor sale, Cristi Dociu, a fost un moment dificil în viața Andreei Perju, însă sfârșitul acestui an o găsește pe vedetă într-o relație nouă. În timp ce anunțul divorțului a fost făcut public la finalul anului trecut, despărțirea a avut loc cu ceva timp înainte, permițând actriței să treacă peste.

Andreea Perju, care s-a alăturat distribuției comediei „Bravo, tată!' difuzată la Antena 1 în acest an, a vorbit cu entuziasm despre noul său partener în viață.

„Nu aș vrea să vorbesc despre asta neapărat, dar da, într-adevăr există cineva în viața mea, care în momentul de față simt că este un om cu care am rezonat. Mi-a luat ceva timp să îl găsesc, dar simt că, până în momentul de față, suntem pe aceeași lungime de undă și simt că și în următoarea perioadă se vor consolida lucrurile și vor merge pe o direcție lină.

Dar nu vreau să vorbesc despre asta, nu am neapărat superstiții, însă știi cum e, ce e la tine acasă, departe de ochii curioșilor, cu atât mai mult că este și toată situația, și sunt fetițele care pentru mine sunt în continuare prioritatea numărul unul și vor rămâne pentru totdeauna. Cu atât mai mult că îmi doresc să le protejez și îmi doresc să existe această intimitate', a declarat, pentru UNICA.ro, actrița din serialul „Bravo, tată!'.

Andreea Perju și-a luat casă (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

După un an plin de schimbări, Andreea Perju a reușit nu doar să își refacă viața amoroasă, ci și să se implice într-un proiect important în cariera sa. Participarea în comedia „Bravo, tată!' a adus-o pe micul ecran și oferă publicului ocazia de a aprecia talentul și farmecul ei într-un context plin de umor și divertisment.

Motivul divorțului dintre Andreea Perju și Cristi Donciu

Actrița Andreea Perju și Cristi Donciu, soțul ei, au divorțat în urmă cu mai bine de un an de zile, dar acbia acum s-a aflat public de separarea lor. Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, ea a povestit din culisele mariajului, dar și cum a decurs despărțirea, având în vedere că au două fetiță împreună.

Nu a fost vorba despre infidelitate, nici el nu avea pe altcineva, nici ea. Era vorba doar că începuseră să gândească diferit. „Real îți spun că mi-a luat patru ani să mă decid, iar acum suntem după un an și jumătate de când am luat acea decizie. Pur şi simplu, la un moment dat, am început să gândim foarte diferit, am ajuns să ne dorim lucruri diferite și nu ne mai întâlneam într-un punct comun.

Eu nu am ce să îi reproșez lui. Iar pe noi ne vor lega întotdeauna fetele, un numitor comun extrem de important’, a mai adăugat vedeta.

Ei au două fete împreună, iar acum actrița recunoaște că acestea au suferit că părinții s-au despărțit, însă ei mereu sunt alături de ele. „Le-a fost și le este greu, dar am norocul că sunt niște copii echilibrați, pentru că s-a vorbit mult și despre orice cu ele. Sunt niște copii învățați și încurajați să-și exprime emoțiile, nemulțumirile, să pună întrebări… Bineînțeles că au fost momente în care au venit să-mi spună: „Mama, mi-e greu… Și cred că le este foarte greu, pentru că, atunci când iei această decizie, nu schimbi doar traiectoria vieții tale, ci și pe a celorlalți’, a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete