Dorian Popa, idolul unei generații pentru banii pe care îi câștigă: „Fac 40.000 de euro în cea mai proastă lună”

Dorian Popa, care e cântăreț, vlogger, actor, influencer, dar și om de afaceri, a anunțat ce venituri are în ultima perioadă. Muncește foarte mult și nu merge nici în vacanțe!

În vârstă de 34 de ani, Dorian Popa se bucură de mare succes în cariera lui, dar și de venituri de zeci de mii de euro lunar.„Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!', a declarat Dorian Popa la Antena Stars, potrivit Spynews.

În viitorul apropiat, cântărețul are de gând să facă și o investiție majoră. Își dorește neapărat o mașină, una care costă aproximativ 600.000 de euro.

„Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina', a mai spus Dorian.

Dorian Popa câștigă zeci de mii de euro pe lunăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și-a luat Lamborghini de 300.000 de euro

În ianuarie, cântărețul a mers chiar la fabrica din Italia să își ridice mașina, care are peste 600 de cai putere.

Artistul a fost întâmpinat chiar de o română, care lucrează la firma Lamborghini în Italia. Ulterior, mai mulți reprezentați i-au prezentat lui Dorian Popa fabrica, iar, la final, mașina. Artistul s-a emoționat când a văzut bolidul negru.

„Mi-au dat și lacrimile. Sunt ca un copil’, a exclamat Dorian Popa. „Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul.

Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place’, a mai explicat cântărețul în vlogul lui postat pe Youtube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete