De ce Paul Newman și Joanne Woodward sunt un exemplu de cuplu pentru noile generații?

Relațiile amoroase de la Hollywood sunt ca mesele la microunde: sunt foarte rapide, fierbinți și privite prin geam de mulți oameni. Dar în cazul lui Paul Newman și Joanne Woodward, cele mai pure sentimente par să fi jucat rolul principal în povestea lor de viață. Acest cuplu este o adevărată raritate în rândul vedetelor de la Hollywood.

Paul Newman și Joanne Woodward s-au întâlnit pentru prima dată în 1953, în timpul producției Picnic pe Broadway. Povestea lor de dragoste fierbinte s-a dezvoltat în anii următori, iar cuplul a spus “Da” în 1958. Acesta a fost începutul unei călătorii lungi și fericite, care a durat 50 de ani, până când Paul a murit în 2008. În timpul vieții lui Newman, fericitul cuplu a realizat împreună 16 filme.

Chiar și în fotografiile vechi, alb-negru, dragostea cuplului este la fel de evidentă și pasională ca și cum ar sta chiar în fața ta. Iar acesta este unul dintre motivele pentru care soții au fost proclamați „Cuplul de aur al Hollywoodului”.

În timp ce succesul lui Paul Newman era în plină ascensiune, Joanne s-a dedicat creșterii familiei lor în creștere. A reușit să obțină câteva roluri valoroase, precum și câteva premii Emmy pentru numeroase producții TV de-a lungul anilor. Unul dintre ele a fost pentru că a interpretat rolul unei femei cu boala Alzheimer în filmul Do You Remember Love din 1985. Woodward însăși a fost diagnosticată cu această boală în 2007.

Joanne a vorbit mai târziu într-un interviu despre faptul că și-a pus familia înaintea carierei.

„Inițial, probabil că am avut un adevărat vis de star de cinema. Acesta s-a estompat undeva pe la jumătatea anilor 30, când mi-am dat seama că nu voi fi acel tip de actor. A fost dureros. Mi-am restrâns cariera din cauza copiilor mei. Destul de mult. M-am resemnat la vremea respectivă, ceea ce nu era un exemplu bun pentru copii”, a declarat ea, scrie Bright Side.

PAUL NEWMAN  wife Joanne Woodward, American film actors about 1960SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Paul Newman a fost o vedetă a epocii sale și chiar și celebritățile moderne recunosc acest lucru. Odată, Brad Pitt l-a numit, împreună cu George Clooney, „unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume”. Nu e de mirare că au existat multe zvonuri despre multiplele aventuri ale lui Paul.

El a stat mereu la distanță și, odată, în interviul său, a spus: „Am friptură acasă. De ce să ies în oraș pentru un hamburger?”. Soția sa, însă, nu a fost impresionată, spunând: “Nu, nu, nu: De fiecare dată când aud această replică, îmi vine să explodez”.

Dar, ani mai târziu, când Newman se lupta cu cancerul pulmonar, iar Woodward se adapta la debutul în viața reală al bolii Alzheimer, Paul a spus un alt lucru memorabil, după cum scrie sursa citată anterior.

„Mă simt privilegiat să o iubesc pe această femeie. Faptul că sunt căsătorit cu ea este bucuria vieții mele”, a spus el la o mică adunare a copiilor și prietenilor lor.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete