Dorian Popa are geacă cu încălzire electrică. Cum arată și cum își încarcă noul articol vestimentar

Dorian Popa a recunoscut că investește mulți bani în garderoba lui. Are numai pantofi sport de firmă, fiecare pereche valorează peste 1.000 de euro. Acum, el a surprins cu alt articol vestimentar, e vorba despre o geacă cu încălzire electrică.

Pe Youtube, Dorian Popa a explicat că și-a cumpărat geaca pentru că îi plăcea culoarea, iar apoi a descoperit că are și încălzire. „E geaca de care sunt extrem de încântat. Am cumpărat-o ieri după ce am terminat de filmat vloggul în mall. Am cumpărat-o pentru că mi-a plăcut și pentru că se potrivește cu încălțămintea care au și alb și ou. (…) Am intrat în magazin, încântat, mamă ce frumoasă e geaca, plătește, ia-o pe tine, nu știu ce.

Am ieșit și de la magazin până la parcare, Cori făcea numai așa, că am un buton, și aveam camera într-o mână și bagajul în alta. Nu mi-a venit să cred, m-am uitat, am văzut că e buton și am văzut că am un buton pe geacă. Am scăpat camera, era în valoare de 28.000 de ron, aproximativ 6.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu inima mea, nici nu pot să vă spun. Eram ca în filmele cu proști. Am lăsat camera pe jos, m-am uitat la ea și apoi să văd ce are butonul de la geacă', a povestit pe YouTube cântărețul.

Dorian Popa are geacă cu încălzire electricăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Acest buton, am aflat de la un urmăritor de pe Instagram căruia îi mulțumesc, această geacă există de câțiva ani de zile, dar acum a descoperit-o și Popa. Deci are încălzire în ea. În buzunar are un cablu usb și îți bagi orice baterie vrei și are trei trepte de încălzire. Colegul de pe Instagram mi-a spus că a și spălat-o și ține și la spălat', a mai explicat el. Geaca are un cablu într-un buzunar interior, acolo poate fi încărcată.

Geaca e e de la Viggo-Tailoring și la reducere costă 639 de lei, scrie libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro