Dolph Lundgren, dezvăluiri neașteptate despre boala cruntă de care suferă de 8 ani

Dolph Lundgren a dezvăluit că se luptă în secret cu cancerul de opt ani.

Dolph Lundgren, în vârstă de 65 de ani, a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul său de cancer la rinichi cu jurnalistul Graham Bensinger în timpul unei apariții în emisiunea In Depth With Graham Bensinger, publicată miercuri.

Primele imagini cu Dolph Lundgren după ce a anunțat că are cancer

EXCLUSIVE: Dolph Lundgren And Fiance Emma Krokdal Spotted In Beverly Hills  A Couple Of Days Before It Was Announced That He Has Been Battling Cancer For The Last 8 YearsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Este chiar prima dată când vorbesc despre asta. Așa că dacă poți salva viața unei singure persoane care a fost în situația mea, atunci merită, cu siguranță”, a spus el, scrie People.

Actorul suedez i-a povestit lui Bensinger că medicii din Los Angeles i-au descoperit o tumoare canceroasă la rinichi în 2015.

„Apoi am făcut scanări la fiecare șase luni. Apoi le faci în fiecare an și a fost bine timp de cinci ani. În 2020, m-am întors în Suedia și am avut un fel de reflux de acid… Așa că am făcut un RMN și au descoperit că mai existau câteva tumori în jurul acelei zone”, a explicat Dolph Lundgren, potrivit sursei citată anterior.

După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, în timpul căreia i-au fost îndepărtate șase tumori, Lundgren și-a amintit: „Urma să regizez și să joc într-un film care urma să înceapă în toamnă. Doctorul m-a sunat când eram în Alabama, pregătit să filmez, și mi-a spus: „Au mai găsit o tumoare în ficat”.”

„În acel moment, am început să mă gândesc că este ceva serios. Au făcut o tomografie pentru a se pregăti pentru operație. Iar chirurgul m-a sunat și mi-a spus: ‘Nu, a crescut acum. Este prea mare. Nu o putem scoate. Este ca și cum ar fi de mărimea unei lămâi mici'”, a continuat el, mai scrie People.

Explicând că a trebuit apoi să urmeze o terapie sistemică, starul din Rocky IV a spus: “Dar apoi am început să am aceste efecte secundare în care am avut diaree, așa că am pierdut multă greutate”.

„Și asta nu a fost foarte plăcut pentru mine, pentru, știți, biata mea logodnică (n.r. Emma Krokdal) care a suferit din cauza asta”, a adăugat el.

Dar când a ajuns la Londra pentru a filma The Expendables 4 și Aquaman și Regatul Pierdut în toamna anului 2021, Lundgren a împărtășit: „Problema a fost că medicul de acolo (Cedars) nu prea ne împărtășea informații. Noi nu știam cu adevărat nu știam ce se întâmplă”.

„Nu am mai auzit nimic de la cei de la Cedars timp de șase luni. Nu m-au sunat niciodată sau altceva”, a continuat el. „Cred că acum, gândindu-mă în urmă, probabil că s-au gândit: “Oh, sunt un caz pierdut”.”

Lundgren a spus că doctorul „a început să spună lucruri de genul: „Ar trebui probabil să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta și așa mai departe””.

„Așa că l-am întrebat într-un fel: “Cât timp credeți că mai am?” Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că probabil credea că este mai puțin”, a dezvăluit starul de acțiune.

„Am crezut că asta a fost cu siguranță. Te cam uiți la viața ta și spui: ‘Am avut o viață minunată’. Am avut o viață al naibii de grozavă. Am trăit ca cinci vieți într-una singură deja, cu tot ce am făcut”, a mai spus actorul.

„Așa că nu a fost ca și cum aș fi fost resemnat de asta”, a explicat el. “Îmi părea rău pentru copiii mei și pentru logodnica mea și pentru oamenii din jurul tău, pentru că sunt încă un tip destul de tânăr și destul de activ.”

Recunoscând că se simțea „deprimat”, el a căutat o a doua opinie. Medicul său a reușit să-i trateze cancerul de rinichi prin vizarea unei mutații pe care o avea și care este comună în cazul cancerului pulmonar, potrivit Dr. Alexandra Drakaki, oncologul lui Lundgren.

„Dacă aș fi mers pe celălalt tratament, mai aveam aproximativ trei sau patru luni. Nu-mi venea să cred că poate fi o diferență atât de radicală încât, în trei luni, lucrurile se micșorau cu 20, 30%”, a spus Dolph Lundgren.

De atunci, „2022 a fost practic să urmăresc cum aceste medicamente își făceau treaba și, în cele din urmă, lucrurile care s-au micșorat în aproximativ 90%. Acum sunt în proces de îndepărtare a țesutului cicatricial rămas din aceste tumori. Să sperăm că, atunci când le vor scoate, nu va mai exista nicio activitate canceroasă, iar medicamentele pe care le iau vor suprima orice altceva”, a mai spus actorul.

După ce a trecut prin asta în ultimii opt ani, Lundgren a explicat că a învățat să „aprecieze viața mult mai mult”.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete