Ultima apariție a Ginei Pistol la „Chefi la cuțite”. Când apare sezonul 11 al show-ului de la Antena 1

Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune pentru a putea să își petreacă mai mult timp cu fiica ei. Prezentatoare a filmat deja pentru „Chefi la cuțite', iar sezonul 11 este ultimul pe care îl prezintă.

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, începe la Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20:30. Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, a căror misiune devine și mai dificilă. Dacă până acum, luptele consacrate pentru amuletă se dădeau doar între cei trei ași ai gastronomiei, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, sezonul 11 duce aceste confruntări la un alt nivel. Orgoliile se ascut, pentru că în ringul gastronomic intră adversari surpriză. 

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. „În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuțite este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult', a declarat Chef Dumitrescu.

„Am început acest sezon cu forțe proaspete și poftă de revanșă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câți adversari noi avem', a spus Chef Scărlătescu. „Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!',  a anunțat Chef Bontea. 

Chefi-la-cutite-sezonul-11_6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale. Ștefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câțiva dintre participanții la jocurile pentru amuletă care vor încerca să încurce planurile juraților, dar Chefii vor avea parte și de adversari aflați pentru prima dată în platoul Chefi la cuțite

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România începe, așadar, în forță din 27 martie, cu trei ediții săptămânale. În fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30, Chefi la cuțite aduce la Antena 1 o competiție a gustului cu noi ingrediente savuroase. Etapa audițiilor pe nevăzute, în care Chefii sunt nerăbdători să descopere potențiali componenți ai echipelor pe care le vor forma, va fi dublată de un joc pentru amuletă mai aprig ca niciodată.

Acesta este ultimul sezon din Chefi la cuțite pe care Gina Pistol îl mai prezintă. Momentan nu se știe cine va veni în locul prezentatoarei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete