Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „I s-a făcut rău”

Doina Teodoru, iubita lui Chef Cătălin Scărlătescu, a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express. Actrița a fost la un pas de leșin și i s-a administrat perfuzii.

Concurenții America Express au preparat în ediția reality show-ului de marți seară o cafea guatemaleză cu aromă de… imunitate. S-a dat lupta pentru ultima imunitate din Guatemala, cea care i-a purtat prin tot procesul de pregătire a cafelei, pornind de la colectarea boabelor. Iar victoria, care a venit și cu bilete de Columbia, a aparținut fraților Gavril, într-o ediție America Express lider de audiență. Ediția din 22 februarie a adus multe surprize: Cătălin Scărlătescu a venit la careu fără Doina Teodoru, iar votul a rupt alianțele.

 Marți seară, două dintre echipele aflate în competiție au avut motive seriose de bucurie: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul pentru amuletă, desfășurat pe spectaculosul lac Atitlan, iar frații Gavril au obținut a doua imunitate, care i-a dus la o cină alături de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, deținătoarele primei imunități. Acestea sunt cele două echipe care au asigurată trecerea în următoarea etapă, cea care îi poartă spre a treia țară de pe Drumul aurului, Columbia. 

America-Express_editia-24_6-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pentru restul concurenților au fost emoții mari la careu. Una dintre surprizele serii a fost apariția lui Cătălin Scărlătescu fără Doina Teodoru. Iar motivul a creat îngrijorare: „Am avut o stare de leșin. Nu am mai văzut nimic în fața ochilor, mi s-a tăiat filmul', a povestit Doina. „Cum am ajuns la Irina, i s-a făcut rău! A avut nevoie de medic și perfuzii. M-a speriat!', a declarat Cătălin Scărlătescu, așteptând cu emoții să vadă cum evoluează starea partenerei sale. 

Tensiunea a fost resimțită, însă, de toți ceilalți concurenți la careul de seara trecută, pentru că Irina Fodor a dezvăluit echipele ajunse la ea pe ultimele două locuri în cursa precedentă. Voturile au rupt alianțe. „De ce? Înțeleg, e un concurs, dar noi am vorbit o treabă, am stabilit că avem o înțelegere. Nimeni nu se aștepta la asta', a fost reacția echipei care a obținut majoritatea voturilor, la un careu extrem de tensionat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete