Vica Blochina nu mai poate să doarmă după ce s-a întors de la Survivor România 2023: „Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg”

Vica Blochina nu și-a revenit nici acum după Survivor România 2023, emisiunea în care a dormit sub cerul liber, în junglă. A fost eliminată din concurs de câteva săptămâni, dar e marcată marcată de tot ce a trăit acolo, nici nu poate dormi noaptea.

„Mă culc foarte târziu și mă scol foarte târziu. Nu am reușit încă să revin la fusul orar de acasă. Și de fiecare dată când adorm, visez că sunt în junglă, că particip la Survivor și că mă lupt pentru nu știu ce! E un coșmar!', a spus Vica Blochina pentru playtech.ro.

vica-blochina-dupa-survivor-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta a mărturisit că în competiție i-a fost cel mai greu să relaționeze cu colegii de echipă. Ea are un caracter, Faimoșii altul, așa că nu s-au înțeles mereu foarte bine. „Eu sunt de felul meu o fire foarte glumeață. Eu rând mult și spun glume. Acolo, așa ceva nu a fost posibil. Acolo fiecare se urăște cu fiecare, fiind vorba despre un concurs pe care fiecare vrea să-l câștige. Și atunci se uită la tine ca la un rival, cu alți ochi.

Ca atare, vibe-ul meu a fost din capul locului unul cu totul diferit de ceea ce se petrece acolo. Nu lipsa mâncării sau a confortului de acasă e principala problemă, ci modul în care te raportezi la ceilalți. Cred că d-aia nici nu mi-am revenit. Fiindcă eu sunt obișnuită să petrec timp cu prietenii, să vorbim, să facem planuri. Nici la acest capitol nu am reușit încă să revin și mă tem că va mai dura o vreme!', a mai zis ea. Vica Blochina i-a dus dorul fiului ei pe toată perioada concursului. Acum, ea nu crede că va mai participa la un astfel de show, nici pentru o sumă uriașă de bani.

„Perioada asta de patru săptămâni, cât am stat în Dominicană, a fost cea mai lungă în care am fost departe de fiul meu. Și atunci când m-am întors și am realizat ce am acasă m-am gândit imediat că trebuie să învăț să mă bucur și mai mult de toate astea. Când intri în acel proiect, e o trăire foarte intensă, dar egoistă. Acasă, la fiecare dintre noi, viața nu e așa. Am înțeles asta după cele patru săptămâni de concurs. Am fost ușor dezamăgită de rezultatul meu, fiindcă eu sunt obișnuită cu participări cu rezultate meritorii la emisiunile de tip reality-show.

Am atins fie faza semifinalelor, fie pe cea a finalelor, așa cum s-a întâmplat fie la 'Ferma vedetelor', fie la 'Asia Express'. Acum a fost cu totul altceva. Am mulțumit pentru cele trăite, dar mi-a ajuns! Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg. Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva!', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete