Doi dansatori au fost blocați 21 de zile în cabină

Deși nu a fost chiar plăcut să ne limităm deplasările vreme de două luni, alții au pațit-o mai rău de atât. Este cazul a doi dansatori care au fost blocați 21 de zile în cabină pe un vas de croazieră. 

Britanicii Lauren Carrick (29 de ani) și logodnicul ei, Joseph Harrison (27 de ani), sunt doi dansatori pe care pandemia i-a prins „la servici', pe nava de croazieră Celebrity Infinity. Cuplul a început „munca' în decembrie, croaziera urmând să se încheie în iunie. Însă în luna martie pandemia i-a prins prin Bahamas, ținându-i blocați pe navă de mai mult de 50 de zile. Cei doi au povestit coșmarul pe care l-au trăit alături de ceilalți 900 de membri ai echipajului. Mare parte dintre pasageri au fost preluați și duși în siguranță în țările de origine, cu curse aeriene, însă pentru echipaj lucrurile nu s-au mișcat la fel de bine.

Cei doi tineri au povestit că nu au fost lăsați să părăsească sub nicio formă cabina timp de 21 de zile, fiind efectiv izolați. „A fost îngrozitor. Imaginați-vă că în tot acest răstimp nu am fîcut altceva decât să privim cei patru pereți ai cabinei', povestește Joseph. Cei doi tineri mai spun că modul în care a fost gestionată situația pe vasul de croazieră le-a afectat sănătatea mentală, atât lor cât și altor persoane aflate la bord. Mai mult, ei susțin că o persoană s-a sinucis, nemaiputând suporta izolarea. După ce mai multe țări și-au preluat cetățenii și s-au mai eliberat cabine, situația a devenit mai suportabilă. „Am fost mutați într-o cabină care are balcon și putem ieși din cabină pentru a merge la masă. Ne considerăm deja norocoși', a adăugat și Lauren.

Tinerii mai au de așteptat până vor ajunge acasă, pentru că mai au de călătorit încă 16 zile pe Oceanul Atlantic. Ei ai povestit că pe nava de croazieră se mai află în prezent pasageri indieni, și per ansamblu mai mulți bărbați decât femei. Toată lumea este stresată, unii sufera de anxietate, depresie și tulburari de alimentație. În plus, Lauren a mărturisit că nu se mai simte în siguranță și că mediul este destul de ostil. Cei doi dansatori nu mai au de gând să semneze vreun alt contract, ba chiar intenționează să și renunțe la această profesie.

Foto: Facebook

Citeste și:

Culmea ambiției: o bătrânică de 100 de ani vrea să strângă bani pentru echipamente de protecție anti-Covid

Un bărbat trăiește cu o tumoră facială care îi atârnă până la stomac

Diagnosticat cu HIV, transsexualul Conchita Wurst arată astăzi cu totul altfel. Vezi imaginile!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate