Divorțul lui Brad Pitt și Angelina Jolie devine tot mai toxic. Iată cât costă conacul pentru care se luptă

Domeniul vinicol idilic care a fost cândva un loc desprins din basme pentru povestea de dragoste a lui Brad Pitt și Angelina Jolie se află acum în centrul destrămării lor toxice.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit la Chateau Miraval înconjurat de cei șase copii ai lor în 2014, deși au divorțat în 2019, ei se luptă și acum pentru proprietatea în valoare de 130 de milioane de lire sterline.

Amplasată în mijlocul propriilor grădini, frumoasa proprietate din sudul Franței a fost odată casa de vis a perechii, având și o plantație de măslini rustici.

Surse au spus că Brad, în vârstă de 57 de ani, și Angelina, în vârstă de 46 de ani, sperau să continue să producă vin în zonă și să predea afacerea copiilor lor. Însă la ultima lor întâlnire, proprietatea cu 35 de dormitoare a reaprins disputa lor amară.

Într-un nou proces, Brad a etichetat-o ​​pe fosta sa soție drept „răzbunătoare' și susține că ea a încercat să-și dea partea unor ivestitori fără acordul său, mai ales că el a investit timp și bani pentru a produce propriul lor vin rose în 2012.

Documentele susțin că el deținea 60% din locuințe și afacerea cu vinificația, iar Angelina 40%. Cu trei ani înainte de despărțirea lor, actorul a fost de acord să transfere o parte din bunuri către ea, astfel având fiecare la jumătate.

Surse apropiate cuplului spun că ultimul incident va reaprinde procedurile lor juridice aparent fără sfârșit, în timp ce continuă să ducă un război pentru finanțele lor și custodia copiilor lor.

„Ceea ce este cu adevărat nedrept este că a făcut toată munca pentru a face din acel loc ceea ce este, în timp ce ea nu făcuse nimic în acest sens. Acum vrea să se folosească singură de profit', a declarat o sursă, potrivit The Sun.

Brad Pitt speră că, datorită faptului că i-a predat pachetul suplimentar de zece procente Angelinei pentru doar un euro, acordul ar trebui considerat nul, deoarece legea din Luxemburg, unde se află cazul, insistă asupra faptului că activele ar trebui transferate doar pentru o sumă „serioasă' de bani.

Reprezentanții celor două vedete s-au întors luni în instanță pentru un alt schimb de argumente legale cu privire la viitorul copiilor lor.

Angelina a cerut divorțul în august 2016, invocând „diferențe ireconciliabile' și solicitând custodia primară a celor șase copii ai lor, Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Vivienne și Nox, 12 ani.

Procedurile de divorț ale cuplului au durat trei ani înainte ca un judecător să le declare în mod oficial separați în 2019, dar disputele privind custodia copiilor au continuat. În iunie, actorul a primit custodia comună, decizie pe care Jolie a promis că o va contesta.

După ce a câștigat custodia comună, Brad a criticat faptul că mărturia Angelinei „nu avea credibilitate' și a spus că încercările ei de a face apel și de a întârzia decizia definitivă în continuare vor „aduce un mare prejudiciu copiilor, care vor fi afectați de instabilitate'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete