Divorț ȘOC în lumea vedetelor: Pepe a anunțat că divorțează!

Divorț ȘOC în lumea vedetelor: Pepe a anunțat că divorțează!

Celebrul artist, Pepe, a anunțat luni seară pe contul său de Youtube că divorțează de Raluca. Acesta a declarat că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

Au avut parte de o nuntă ca-n povești și erau un cuplu frumos, foarte bine închegat. După opt ani de căsnicie, povestea de iubire dintre Pepe și Raluca Pastramă se pare că a ajuns la final. Luni seară, Pepe a fost foarte deschis în declarații și a mărturisit public printr-un video postat pe contul lui de Youtube.

Cântărețul cu „inimă nebună' a spus că nu a dorit să se ajungă la divorț, însă certurile și discuțiile numeroase au făcut-o pe Raluca să nu mai acorde nici o șansă căsniciei. Cel mai greu moment, din toată povestea aceasta, a fost să le anunțe pe cele două fetițe pe care le au împreună.

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat.

Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia', a mărturisit cântărețul pe YouTube.

La doar doi ani de la divorțul de Oana Zăvoranu, Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012. Aceștia au avut o nuntă ca-n povești, iar Andra și Cătălin Măruță le-au fost nași.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete