Divorț în lumea showbizului românesc. Se despart după 18 ani: „Da! Am introdus actele”

Mihaela Cernea, solista trupei Class, a declarat recent că se va despărți de soțul ei după 18 ani de relație. Vedeta și pictorul Costin Craioveanu au împreună doi copii.

Se pare că artista ar fi depus actele de divorț în cele din urmă având în vedere că acum câteva luni a cerut ajutorul autorităților de a obține un ordin de restricție împotriva partenerului său alături de care a stat 18 ani.

„Da! Am introdus actele de divorţ!', a declarat Mihaela Cernea pentru Click!

Potrivit avocatului Dragoş-Cristian Lica, Costin Craioveanu nu știe despre acest proces. Acesta susține că pictorul își iubește familia și nu ar vrea să se despartă de Mihaela și cei doi copii.

„Costin nu vrea să divorţeze! Nu mi-a zis nimic că ar fi primit actele de divorţ. Eu tot ce ştiu este că el nu vrea în ruptul capului asta. O iubeşte pe femeia aia la nebunie, şi pe copii îi iubeşte foarte tare! Dacă aşa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorţeze la notar.

Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm nişte daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!', a declarat avocatul Dragoş-Cristian Lica pentru sursa mai sus menționată.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au doi copii. Băiatul, pe nume Leon, are 16 ani și fata, Leia, 13 ani. Având în vedere că sunt minori, în cazul unui proces de divorț se va pune problema custodiei.

„E cu mai multe griji decât atunci când erau mai mici. Deja au început să aibă programul lor, pleacă singuri, vin singuri, stau cu prietenii. Sunt mult mai independenţi. Nu sunt genul care să stea în casă, ies foarte mult, au mulţi prieteni, sunt foarte sociabili. Stau cu inima cât un purice, de multe ori.

Dar de mici am vorbit foarte deschis cu ei despre pericole precum drogurile, cu exemple clare, iar eu tot ce pot să fac este să sper c-o să am doi copii deştepţi şi responsabili. Doar ei pot să se ferească. Contează foarte mult educaţia pe care au primit-o până acum şi cum văd ei viaţa', a declarat Mihaela Cernea pentru OK!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete