Distracția se mută la muzeu. Uite unde poți merge alături de copilul tău

Școli de vară la muzeu

Odată cu vacanța, părinții caută tot felul de activități pe care să le facă alături de cei mici. Astfel, cei mai mulți vor să îmbine distracția cu acumularea de informații și aleg să meargă în locuri în care se organizează tot felul de ateliere de creație.

Părinții și-au îndreptat atenția în ultima perioadă în zona dezvoltării aptitudinilor celor mici, motiv pentru care aleg locuri care să aibă în centrul lor creativitatea. Astfel, pentru cei care încă nu s-au hotărât ce vor să facă cu cei mici în vacanță, câteva muzee din București organizează o serie de activități pentru cei mici.

Școli de vară la muzeu

1. Altelierele de vară de la Muzeul Național al Țăranului Român

La Muzeul Național al Țăranului Român sunt organizate o serie de activități în această vară, acestea vizând atât copiii, cât și adulții. În perioada 3-30 iulie, cei interesați vor învăța să confecționeze tot felul de lucruri de vacanță și își vor testa îndemânarea. În plus, vor putea participa la o serie de jocuri și evenimente muzicale.

2. Tabăra de creație “Vara pe uliță”, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti'

Tabăra de creație “Vara pe uliță” reprezintă un eveniment care își propune să scoată la iveală secretele meşteşugurilor tradiţionale româneşti. Această tabără își deschide porțile în perioada 3 iulie – 11 august, iar pe lângă aceste activități, vor fi organizate și o serie de concursuri, activități de prevenție, cursuri de teatru, muzică, poezie.

3. Școala de vară la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Școala de vară de la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se desfășoară în perioada 26 iunie – 8 septembrie 2017. Activitățile organizate aici se adresează copiilor cu vârsta între 9 și 14 ani. Aceștia vor fi învăța despre importanța mediului înconjurător și despre metodele pe care le pot aplica pentru a-l proteja.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Subiecte ușoare la Evaluarea Națională 2017, proba la matematică. Uite cum s-au descurcat elevii. VIDEO

Emoții mari pentru părinții elevilor care au susținut astăzi prima probă a Evaluării Naționale 2017

Cum s-au descurcat elevii la Evaluarea Națională 2017, proba la Limba Română

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie