Dinu Maxer, despre relația cu soția lui, Deea: „Ne-am ascuns vreo doi ani”

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au o familie unită și doi copii de pus pe copertele revistelor. Însă nu multă lume știe despre începuturile relației lor.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dinu Maxer a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu soția lui, pe care a cunoscut-o când aceasta avea 15 ani.

Provocat să participe la rubrica „Sosurile iuți', acesta a povestit despre relația eșuată cu Nicoleta Luciu, care își dorea să-și întemeieze o familie, iar el nu. A vorbit și despre pasiunea din tinerețe pentru Alexandra Dinu. Însă, de departe, cea mai surprinzătoare declarație a fost cea referitoare la actuala lui soție. Deea și Dinu s-au cunoscut când ea avea 15 ani, iar el 32. Din primul moment a simțit că ea este femeia vieții lui.

Dinu Maxer: „Nu contează diferența de vârstă'

„Au trecut 16 ani, suntem împreună', a povestit acesta. „Deci nu contează diferența de vârstă și nu contează nici la ce vârstă îți începi o relație. Așa zic eu. Îmi plăcea atât de mult de ea, mi-am zis că pare femeia vieții mele, încât am luat la studiu cazurile din America, ale actorilor celebri. În 2005 eram în top și mi-am dat seama că vor fi foarte multe arcuri și săgeți îndreptate spre mine. Am studiat cazurile, dacă să fac publică relația.'

Deloc surprinzător, cei doi au ținut ascunsă relația 2 ani, până când partenera lui era aproape de împlinirea vârstei de 18 ani.

Nici cei din familie nu au știut de la început despre relația dintre Deea și Dinu. „Pe părinții mei i-am protejat. Mama și tata au aflat după ce ea a avut 16 ani. Părinții ei au aflat mai târziu, însă au bănuit și au fost de acord', s-a confesat artistul.

O altă întrebare a vizat defectele pe care partenera lui le are. Dinu a recunoscut că este „cheltuitoare, la început era dezordonată, iar acum este și stresată la volan când sunt în dreapta ei.'

Dinu MaxerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ioana Filimon, eliminată de la „Bravo ai stil! Celebrities'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete