Ioana Filimon a fost descalificată și eliminată de la „Bravo, ai stil”. Ilinca Vandici: „Zarurile au fost aruncate”

Ioana Filimon a fost descalificată și eliminată de la „Bravo, ai stil Celebrities', în ediția din 13 noiembrie. În urma încălcării regulamentului, concurenta a părăsit competiția de modă de la Kanal D.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care a făcut anunțul. „Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?', a anunțat prezentatoarea competiției de stil.

Majoritatea concurentelor și-au dat seama că se întâmplă ceva cu Ioana Filimon, căci concurenta nu se prezentase nici la machiaj. „Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsă', a declarat Nicoleta Dragne.

ioana-filimon-descalificata-de-la-bravo-ai-stil-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine', a spus Viviana Sposub.

În ultimele ediții, fosta Miss România a anunțat că ar fi împăcată dacă ar fi eliminată din competiție deoarece simte că nu mai poate face față. Mai mult decât atât, ea a fost implicată în mai multe certuri cu Mădălina Pamfile, scrie kanald.ro.

„Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fără nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum', a încheiat Ilinca Vandici anunțul.

Cine e Ioana Filimon

Ioana Filimon a participat de-a lungul timpului la mai multe competiții locale și naționale de modă și a reușit să câștige două titluri de Miss. Primul titlu important l-a câștigat în 2016, atunci când a fost desemnată Miss România, iar în anul 2018, Ioana Filimon de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a câștigat Miss Global Model of the World. Cele două titluri de Miss câștigate i-au adus popularitate Ioanei Filimon, transmite Kanal D.

„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities' vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil “cu clasă”. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii”, spunea Ioana Filimon la inceputul competitiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete