Dinu Maxer, adevărul despre infidelitatea în căsnicia cu Deea: „Până și mama îmi zicea”

Dinu Maxer mărturisește că nu și-a înșelat soția și că i-a fost fidel până au semnat actele de divorț. Artistul are deja o relație de puțină vreme și nu s-a ferit să recunoască.

Într-un interviu, Dinu Maxer a recunoscut că el a tras mai mult în căsnicia cu Deea, însă nu a mai avut ce să facă. Artistul a acceptat cu greu divorțul, însă și-a revenit destul de rapid, pentru că acum este deja implicat într-o nouă relație.

„Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălălt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare', a declarat Dinu pentru Click!.

Artistul susține că oamenii nu au văzut cu adevărat ce se întâmplă în căsnicia lor și nu consideră că și-a refăcut prea repede viața după divorț. „Pentru că oamenii nu au văzut practic ce s-a întâmplat între mine și Deea până în momentul în care am semnat cererea de divorț. De la cererea de divorț până la divorț a trecut o lună! A fost o perioadă de negare înainte, o perioadă în care disperi, ca să zic așa. Mi-am acceptat furia, au existat și depresii.'

„Un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire'

Dinu Maxer a mărturisit că s-a despărțit de Deea din cauza certurilor, iar mama lui l-a avertizat la un moment dat că o căsnicie nu va mai funcționa deloc atunci când apar discuțiile din nimic.

„De la orice! Orice, zi-mi ceva de la care nu ne certam?! De la lucruri banale în gospodărie, până la cum ne îmbrăcam pe scenă. Ori, dacă certurile devin atât de dese din lucruri minore, asta nu mai e căsnicie! Până și mama îmi zicea: un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire!'

Artistul susține că nu a fost vorba niciodată despre infidelitate în căsnicia lor și că i-a fost loial Deei până la finalul mariajului. „Care 40 de ani că eu am 50 de ani?! Nu, exclus! La mine nu a fost nicio criză! Amândoi am fost fideli până în momentul semnării actelor de divorț. Dacă cineva ne acuză după semnarea actului de divorț că avem o relație, mie mi se pare o greșeală!

Noi acum suntem niște oameni liberi. Faptul că mă acuză lumea că mi-am făcut prea repede o relație, păi să mă ierți, eu am 50 de ani, crezi că mai am timp să aștept?!'

Dinu-si-Deea-Maxer-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete