David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, declarații controversate: „Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp”

David Pușcaș a povestit cum se manifestă la episoadele de depresie. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a certat în repetate rânduri cu artista și au ajuns să nu își mai vorbească.

Tânărul spunea că suferă de depresie și că are săptămâni în care nici nu își face baie. David Pușcaș

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii, și viermii, și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia', a spus David Pușcaș, într-un vlog.

david-puscas-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel susține că totul s-a schimbat după divorțul părinților săi. David Pușcaș a mărturisit că regretă că nu a ales să locuiască alături de tatăl său, Marcel.

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic (…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7-8 ani', a povestit el, a declarat David Pușcaș, la „În oglindă' cu Mihai Ghiță.

David Pușcaș e băiatul adoptiv al Luminiței Anghel. În trecut, cei doi au avut o relație tensionată, au apărut și la TV certându-se, însă de ceva vreme se împăcaseră.

În vârstă de 22 de ani, David Pușcaș locuiește singur, într-o garsonieră de București. Se știe că mama lui i-a pus tot confortul la dispoziție. În toamna anului trecut, chiar el dezvăluia public că relația mama-fiu e una bună, s-au împăcat după ani de certuri.

Apoi tot el spunea că: „Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoane care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete