Cătălin Bordea: „Aveam 2 ani când tata m-a abandonat în autobuz!”

Cătălin Bordea: „Aveam 2 ani când tata m-a abandonat în autobuz!”

Cătălin Bordea, co-prezentatorul Xtra Night Show', are o poveste de viață incredibilă. Recent, simpaticul actor de stand-up comedy a făcut dezvăluiri care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

„La 2 ani, tata a fugit de acasă. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam', a declarat actorul pentru ciao.ro.

Din fericire pentru el, bunicii i-au fost mereu aproape, și lor nu încetează niciodată să le mulțumească pentru eforturile pe care le-au făcut ca să-l crească. Cât despre mama lui, lucrurile sunt… incerte. „Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel', a declarat el, amuzat, în emisiune „Un show păcătos'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete