Cătălin Bordea: „Aveam 2 ani când tata m-a abandonat în autobuz!”

Cătălin Bordea, concurentul de la America Express, are o poveste de viață incredibilă. Simpaticul actor de stand-up comedy a făcut dezvăluiri care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

„La 2 ani, tata a fugit de acasă. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam', a declarat actorul pentru ciao.ro.

Din fericire pentru el, bunicii i-au fost mereu aproape, și lor nu încetează niciodată să le mulțumească pentru eforturile pe care le-au făcut ca să-l crească. Cât despre mama lui, lucrurile sunt… incerte. „Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel', a declarat el, amuzat, în urmă cu ceva timp în emisiune „Un show păcătos'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete