Cine sunt nașii Cristinei Spătar. Artista se căsătorește în weekend

Cristina Spătar se căsătorește în weekend cu Vicențiu Mocanu și a dezvăluit cine sunt nașii. Nunta va fi una spectaculoasă și sunt așteptați aproximativ 500 de invitați.

Cristina Spătar, cunoscută cântăreață, se pregătește să își unească destinele cu Vicențiu Mocanu în fața lui Dumnezeu. Nunta va avea loc în acest weekend. Aceasta va fi a doua căsătorie a artistei, după ce a fost căsătorită în trecut cu Alin Ionescu, tatăl copiilor ei.

Cristina Spătar se pregătește și pentru nunta care va avea loc în weekend. „Sunt în pregătiri cu nunta. Sunt mulți oameni care vor veni la nuntă. Peste patru zile este cel mai important eveniment. Nașii mei vor fi Cornel Botgros și Ion Paladi, apoi voi continua proiectele cu nașii. Vor veni și rude din străinătate să ne fie alături'

Cântărețul Ion Paladi și soția îi vor fi nași de nuntă Cristinei Spătar. Artistul a povestit cum a primit vestea. „Noi cu Cristina ne  cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună, “Fa Marie cu bariz”, care are 9 milioane de vizualizări pe Youtube.

Anul acesta pe 28 aprilie am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu,  nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii noștri de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem Ion și Cornel o să fie nașii noștri!', Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema', a povestit Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar, pentru Click!.

cristina-spatar-copii-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete