A murit Jed Allan, interpretul lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara”

A murit Jed Allan, interpretul lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara“. Actorul l-a interpretat pe C. C. Capwell timp de 7 ani. Jed Allan avea 84 de ani. 

 A murit Jed Allan, interpretul lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara”. Actorul avea 84 de ani

Anunțul a fost făcut de fiul său, Rick Brown, pe pagina de facebook, în dimineața zilei de 10 martie: “Anunț cu durere că tatăl meu a încetat din viață. A murit liniștit, înconjurat de familie“, a scris Rick Brown, fără a preciza cauza morții actorului.
Jed Allan a putut fi văzut pentru ultima oară pe micile ecrane în 2003, într-un episod din serialul “CSI: Miami“. Actorul a avut roluri episodice și în “Beverly Hills 90210“, “Walker, polițist texan” , dar rolul său marcant rămâne cel al lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara“. Totuși, rolul lui C. C. Capwell nu a fost cel mai lung rol pe care l-a jucat. Jed Allan l-a interpretat timp de 15 ani pe Don Craig, din serialul “Zile din viața noastră” (“Days of our Lives“).

Omagiu adus de foști colegi de platou

Cunoscutul actor A. Martinez, cel care l-a jucat pe ginerele lui C. C. Capwell (Cruz, soțul blondinei Eden) în serialul sus-menționat, i-a adus un omagiu “socrului” său: “Darul său era un amestec formidabil de profesionalism și inspirație, o adevărată forță a naturii odată ce camerele porneau. Dar totodată era generos, și blând, și amuzant, și feroce și Dumnezeu știe cât era de iubit de cei care avea norocul să împartă scena cu el. Una dintre cele mai mari binecuvântări din cariera mea a fost că m-am numărat printre aceștia și că am fost prieten cu el“.

Surse foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete