Diana Bișinicu a primit mesaje de dincolo de moarte de la Marcel Toader, nașul ei de cununie

Diana Bișinicu Marcel Toader

Pe 5 ianuarie, Diana Bișinicu și-a serbat cea de-a 35-a aniversare, dar aceasta a fost umbrită de lipsa nașului său de cununie, Marcel Toader, dispărut în toamna anului 2019 în urma unui infarct. Relația dintre Diana Bișinicu și Marcel Toader a fost una extrem de apropiată, omul de afaceri fiind nelipsit de la zilele de naștere ale finei sale. 

Tristețea Dianei a fost cu atât mai mare cu cât, cu doar o zi înainte de aniversarea ei, mai exact pe 4 ianuarie, ar fi fost și ziua de naștere a lui Marcel Toader: “Nașule, în primii 5 ani de când ne-ai cununat am fost mereu de ziua ta împreună și la 00:00 îmi spuneați cu toții și mie La mulți ani'! Astăzi nu te-am mai găsit acasă să îți urez ceea ce îți uram în fiecare an', spunea Diana Bișinicu, potrivit wowbiz.ro

Diana Bișinicu a primit mesaje de dincolo de moarte de la Marcel Toader

Cu toate acestea, dorul Dianei Bișinicu pentru nașul ei a fost alinat de un vis în care acesta i-a apărut: 'Visam că suntem împreună la un eveniment și că el este mai fericit ca niciodată, că se simte, cu adevărat, bine. Era tot numai un zâmbet și, pe tonul lui cel mai sfătos, îmi spunea să aleg niște rochii care mi se potriveau, mi-a spus să fac tot ce îmi doresc, să aleg ce vreau și să mă simt bine. Atunci mi-am dat seama că Marcel este bine, acolo unde este el, că era un semn pe care mi l-a dat, să nu fiu tristă. Am simțit asta pentru că, după cum îmi zâmbea în vis și ce sfaturi îmi dădea, Marcel având un gust desăvârșit când venea vorba de haine, el este bine, nu mai are regrete', a declarat Diana pentru sursa citată.

Invitată în platoul emisiunii Răi da’ buni la doar câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere, Diana Bișinicu l-a întâlnit pe Max, fiul lui Marcel Toader, despre care a avut doar cuvinte de laudă: “Eleganta, prestanța, rafinament, un titlu de fost triplu campion național la rugby și un băiat educat exact după standardele lui, aceasta este moștenirea pe care a lăsat-o Nașul meu, Marcel Toader!“, a scris Diana pe Facebook după emisiune.

Marcel Toader a murit la 56 de ani, în urma unui atac de cord. Între anii 1983-1987, Toader a jucat rugby pentru Steaua București și a câștigat de 3 ori campionatul României. A jucat pentru naționala României de 30 de ori, pentru care a avut 3 eseuri și 12 puncte marcate. A jucat la Cupa Mondială în 1987 și a marcat împotriva statelor Zimbabwe și Scoția.

 Omul de afaceri a fost căsătorit de șase ori și are un singur copil, pe Maximilian. Max avea o relație specială cu tatăl său, cei doi fiind foarte atașați unul de celălalt: „Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela', declara Marcel Toader, În 2018, la Antena Stars, potrivit libertatea.ro
Citeste si
Foto: facebook Diana Bișinicu și Maximilian Toader
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete