Diagnosticul primit de Gabriela Cristea din partea medicilor. De ce boală suferă

Gabriela Cristea a mărturisit că a ajuns să se îmbolnăvească din cauza oboselii. Prezentatoarea TV s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă.

Anul trecut, Gabriela Cristea a ajuns de mai multe ori la spital, unde a stat pe perfuzii. Soția lui Tavi Clonda a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă și ce diagnostic a primit din partea medicilor. Ea nu s-a ocupat de sănătatea ei, astfel că situația s-a agravat.

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident.

În momentul în care nu mai faci față, din punctul de vedere al timpului, să poți să rezolvi toate problemele pe care le ai, atunci, evident, și clachezi, pentru că nu știi efectiv pe unde să scoți cămașa. Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal. Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți. Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc. Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau', a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!.

gabriela-cristea-si-fetitele-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Cum a fost anul 2022 pentru Gabriela Cristea

Vedeta de la Antena Stars a muncit foarte mult în anul ce tocmai a trecut. Gabriela Cristea este fericită că familia ei este bine și se bucură de fiecare moment alături de cele două fetițe ale sale.

„2022 a fost un an ca oricare altul, în care am evoluat foarte mult, în care am mai reușit să și respirăm pe ici, pe colo, în sensul că am mai plecat.

A fost un an în care am încercat să ne regăsim cu toți cei apropiați nouă, pentru că, după doi ani în care am stat foarte multă vreme în casă, în sfârșit am putut să ieșim, să ne vedem, să ne îmbrățișăm, să vorbim față în față, ceea ce a însemnat enorm pentru noi toți. A fost anul în care ne-am relaxat foarte mult și în care ne-am redescoperit unii pe alții', a mai spus prezentatoarea de la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete