„Lui îi place să provoace durere, a avut momente în care îi venea să ne taie și să ne arunce în pădure”. Dezvăluiri șocante la Survivor România 2023

Alexandra Porkolab a reacționat dur la Survivor România 2023 la adresa lui Alin Chirilă, colegul ei din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Concurenta a fost deranjată de comportamentul lui, l-a acuzat chiar și de agresivitate.

„Problemele pe care eu le-am sesizat erau și sunt legate de agresivitatea lui verbală, de modul foarte impunător de a face anumite lucruri. Un lider nu face lucrurile pe care le face el. Nu încearcă să se impună prin forță', a spus Alexandra Porkolag la consiliul de nominalizare de la Survivor 2023, care a avut loc pe 27 februarie.

Apoi, concurenta din echipa Războinicilor a dat câteva exemple, a spus când s-a simțit amenințată fizic și verbal de Alin Chirilă, care e luptător MMA. „La un moment dat, unei foste colege din tribul nostru, îi venea să o tragă de păr și să îi dea un pumn și să îi treacă prin craniu, că lui îi place să provoace durere, a avut momente în care îi venea să ne taie și să ne arunce în pădure și pe lângă asta multe alte lucruri. Au fost niște lucruri pe care el le prezenta oarecum cu mândrie. Din punctul meu de vedere, un lider trebuie să fie un exemplu de frumos, de așa da', a declarat Alexandra Porkolab.

„Consider că a fost un subiect discutat, am ajuns amândoi la un numitor comun, am decis amândoi ca în momentul în care suntem pe teren să ne focusăm pe ce avem de făcut. În tabără nu mai stăm la povești cum făceam la un moment dat, eu mă simt foarte confortabil cu ce noi doi am decis, doar că din acel moment eu pe acest om nu pot să-l mai consider liderul meu', a mai zis ea.

acuzatii-grave-survivor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Auzind toate acestea, Alin Chirilă a răbufnit, a vrut să se apere. „Această fetiță foarte simpatică uneori ascunde o pisică care zgârie rău. Ea vrea să îmi facă o imagine de om agresiv, de om rău, la un moment dat m-a luat în pădure, erau și camerele pe noi, și m-a pus să fac strategiile din camp la fete în așa fel încât să le impun fetelor cu cine să meargă din echipa adversă, să nu le las să aleagă.

M-a luat doar ea pe mine. Nu am făcut asta. Și de două săptămâni am stat să analizez lucrurile pe care ea le face, de față cu mine zâmbește și pe la spate zgârie. Mi-am dat seama că vrea să mă pună într-o lumină proastă', a zis luptătorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete