Adrian Mutu, despre tensiunile cu fiul său, Mario: „Deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face”

Adrian Mutu a vorbit despre relația pe care o are cu ce patru copii ai săi. Fostul fotbalist a recunoscut că mai apar tensiuni între el și Mario, fiul lui cel mare.

La 22 de ani, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu și împreună au un băiat. Chiar dacă relația lor nu a durat prea mult, antrenorul s-a implicat în creștere lui Mario, care a locuit mai mult în Italia decât în România. Mario Mutu are 21 de ani și este foarte rebel.

Invitat în cadrul unei emisiuni online, Adrian Mutu a dezvăluit că are o relație tensionată cu Mario. Antrenorul de la Rapid speră că băiatul său cel mare să se mai maturizeze.

„A fost prima dată când Mario a fost pe Giulești. A mai fost la alte meciuri. A venit cu prietena lui, dar a venit. (…) Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face… la 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie… ușă de biserică. Eu cred că un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență. Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere', a dezvăluit Adrian Mutu pentru Fanatik.

adrian-mutu-copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După despărțirea de Alexandra Dinu, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez și împreună au două fete, Adriana și Maya. Au divorțat în anul 2013, iar Consuelo locuiește cu fetele în Republica Dominicană.

În prezent, fostul fotbalist este căsătorit cu Sandra Mutu și împreună au un băiețel în vârstă de aproape 6 ani. Tiago a fost recent înscris la clubul la care tatăl său este antrenor de fotbal.

Cu cele două foste soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gomez, Mutu a păstrat o relație civilizată de dragul copiilor și nu vorbesc decât atunci când este o situație ce îi implică pe copii. Fetele lui Adrian Mutu își doresc să vină să studieze în Europa, iar fiica lui cea mare are deja iubit.

„E o relație normală. Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete