Dezvăluiri din culisele „Chefi la Cuțite”. Ce face Chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză?

Cum a slabit Chef Florin Dumitrescu

Al nouălea sezon al show-ul culinar „Chefi la Cuțite' se îndreaptă cu pași repezi către semifinale. În ediția cu numărul 38, difuzată luni seară la Antena 1, a avut loc un nou duel dramatic în urma căruia, spre surprinderea tuturor, din echipa lui Chef Sorin Bontea a fost eliminată concurenta Cristina Mălai.

În timpul filmărilor, care s-au întins uneori până târziu în noapte, în pauze, fiecare dintre cei trei chefi au încercat să se odihnească sau să se relaxeze.

Speak, amfitrionul emisiunii în lipsa Ginei Pistol, i-a surprins pe fiecare dintre chefi în diverse ipostaze. În timp ce Bontea și Scărlătescu aleg să se relaxeze la orizontală, Chef Dumitrescu a fost surprins de Speak aproape în fiecare zi în timp ce vorbea la telefon cu soția lui, Cristina.

Celebrul jurat i-a dezvăluit lui Speak faptul că el și soția lui se iubesc foarte mult și că nu pot sta despărțiți o lungă perioadă de timp, motiv pentru care o sună ori de câte ori are liber.

„Da, vorbim în fiecare pauză. Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea pentru că ne iubim foarte mult, pentru că noi nu putem să stăm foarte mult despărțiți unul de celălalt și cu toate astea…', i-a spus Chef Dumitrescu lui Speak.

Florin Dumitrescu și frumoasa Cristina Sima sunt împreună de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, atunci când ea a a trecut pragul restaurantului în care lucra în acea perioadă actualul jurat de la „Chefi la Cuțite'. El s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa blondă, iar a doua zi i-a cerut prietenia pe Facebook, susținând că aceasta i-a fost sugerată de platforma de socializare.

După o relație de patru ani, cei doi s-au căsătorit și au împreună două fete: Ava Elisabeta, de 8 ani, și Mia Victoria, de 6 ani.

În vârstă de 38 de ani, Cristina Sima este ziaristă și a lucrat pentru o revistă de modă din România, iar în prezent are un blog, Cristina Sima Beauty Blog. Ea este alintată de soțul ei Zelda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete