Mihai Bobonete aniversează 25 de ani de când a cunoscut-o pe soția lui. „Unica și singura dragoste adevărată!”

Mihai Bobonete aniversează 25 de ani de când a cunoscut-o pe soția lui. „Unica și singura dragoste adevărată!”

Multe se pot întâmpla și schimba în 25 de ani. În cazul lui Mihai Bobonete, în toată această perioadă un lucru nu s-a schimbat, și anume iubirea ce i-o poartă soției sale, Cătălina.

Apreciatul comediant aniversează un sfert de veac de când a cunoscut-o pe aleasa inimii sale. Pentru a marca așa cum se cuvine acest moment, cel care îl interpretează pe Bobiță în serialul Las Fierbinți i-a făcut soției sale o frumoasă declarație de dragoste prin intermediul rețelelor de socializare.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta!:)', a scris Mihai Bobonete pe Instagram.

Prietenii și admiratorii lui Bobonete care i-au transmis mesaje de felicitare s-a numărat și Răzvan Fodor. „Să-ți trăiască franțuzoiaca! La mulți ani!', i-a scris acesta. Gânduri bune i-au transmis și alte vedete de la noi, printre care Amalia Năstase, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, Monica Anghel și Chef Florin Dumitrescu.

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit civil în 2003, iar nunta au făcut-o în 2017, la Vama Veche. Ei au doi copii adorabili: Octavian, în vîrstă de 11 ani, și Maria, în vârstă de 5 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete