Dezvăluiri despre averea lui Ion Dolănescu la 13 ani de la moartea artistului: „Poate că a lăsat un testament, poate ceva scris”

Dragoș Dolănescu a vorbit despre averea tatălui său, a lui Ion Dolănescu, la 13 ani de la trecerea lui în neființă. E de părere că acesta a lăsat un testament, însă spune că nu a mai găsit nimic, că Ionuț Dolănescu, fratele lui, a intrat primul în casa părintelui, după ce a murit.

Multă vreme, Dragoș Dolănescu a fost în conflict cu Ionuț Dolănescu, fratele lui, din cauza averii tatălui lor, Ion Dolănescu. „Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară', a declarat Dragoș Dolănescu pentru Ego.ro.

În comparație cu Ion Dolănescu, el crede că Maria Ciobanu, mama lui Ionuț, are un testament. În plus, e de părere că averea ei e mai mare decât a regretatului artist.

„Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor. Așa era corect și la mine, și la Ionuț, adică 50% la fiecare, dar el a luat tot de la tata, nu știu cum și de ce și dacă așa e corect. La urma-urmei, cred că nici nu trebuia să ne luptăm pentru drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, melodiile lui, compuse de el, 1.000 la număr, îi aparțin poporului român, a iubit această țară.

Pentru mine este o mare mândrie să știu că alți soliști îi interpretează piesele și că sunt difuzate, că nu sunt date uitării. Tata a fost un geniu. Când a plecat de acasă, din Perșinari, spre București, avea doar un caiet cu 117 cântece compuse de el, asta era toată averea lui. Primele trei zile le-a dormit în Parcul Cișmigiu, pe o bancă. Și acum toată munca lui, din muzică, din drepturile lui de autor, este la Ionuț', a mai spus el.

dragos-dolanescu-si-ionut-dolanescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier', mai susține Dragoș Dolănescu pentru Ego.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete