Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni de la divorț: „N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți”

După 13 ani de relație, Raluca Bădulescu a divorțat de soțul ei, Florin. Acum jurata de la „Bravo, ai stil!' a mărturisit că există cineva în viața ei.

La doar două luni de la divorț, Raluca Bădulescu are un nou iubit. Vedeta susține că și fostul ei soț și-a refăcut viața. „Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.

Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele', a declarat Raluca Bădulescu într-un interviu pentru Kanal D.

Vedeta a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și îl are trecut în telefon „îngerul'. Cei doi au decis să divorțeze după 13 ani de căsnicie pe cale amiabilă.

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane', a declarat Raluca Bădulescu recent.

Raluca-Badulescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete