Detaliul ascuns din voalul lui Meghan Markle

Tradiția spune că orice mireasă trebuie să poarte ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru pentru a avea noroc în căsnicie. De la această tradiție nu face rabat nici măcar Familia Regală Britancă. Voalul lui Meghan Markle a ascuns un detaliu care dovedește că cel puțin unul dintre obiceiuri a fost respectat. 

Conform www.independent.co.uk, în voalul ducesei a fost țesută o bucățică din materialul rochiei albastre pe care Meghan a purtat-o la prima întâlnire cu Harry. Meghan a făcut această dezvăluire în cadrul unui documentar despre Regina Elisabeta a II-a: “Pe undeva pe aici este o bucată  albastră de material prinsă pe interior. Este o bucată de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry”, a precizat Ducesa.

Ce semnificație a avut broderia de pe voalul lui Meghan Markle

Totodată, Meghan a ținut să sublinieze faptul că pe voalul ei au fost țesute 53 de flori, reprezentând țările Commonwealth-ului, în semn de respect față de Familia Regală Britanică în care tocmai intrase: “A fost foarte important pentru mine, mai ales în calitate de membru al Familiei Regale, să am pe voal toate cele 53 de țări din Commonwealth. În plus, am știut că va fi o surpriză și pentru soțul meu, care nu a știut acest detaliu. Iar el a fost foarte încântat să vadă că am făcut această alegere pentru cea mai importantă zi din viața noastră. Și cred că și ceilalți membri ai Familiei Regale au apreciat faptul că amândoi înțelegem cât de important este Commonwealth-ul pentru noi și rolul pe care-l avem și munca pe care o vom depune în continuare în țările Commonwealth-ului”, a adăugat Ducesa de Sussex.

 

Rochia de mireasă, volul și tiara purtate de Meghan Markle în ziua nunții vor putea fi văzute în cadrul expoziției A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex, care va avea loc între 26 octombrie 2018 și 6 ianuarie 2019, la Castelul Windsor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete