Detalii absolut șocante în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. Ce a crezut, de fapt, agresoarea?

Detalii absolut șocante în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. Ce a crezut, de fapt, agresoarea?

În platoul de filmare al emisiunii difuzate de Antena 1, „Acces direct', a avut loc vineri un incident cutremurător. O femeie dezbrăcată a atacat-o pe prezentatoarea Mirela Vaida cu un bolovan, aceasta reușind în ultimul moment să evite o tragedie.

În urma investigațiilor, Sorin Ovidiu Bălan a declarat că atacatoarea ar fi confundat-o pe Mirela și de fapt, ținta ar fi fost Simona Gherghe. Din cauza problemelor psihice pe care le are femeia care a provocat ceea ce ar fi putut fi o tragedie, nu a realizat că cea din platou nu este cea pe care voia să o lovească.

Experiența neplăcută prin care a trecut Mirela Vaida nu a avut urmări fizice, însă aceasta se află sub un șoc emoțional și în cadrul emisiunii de luni, prezentatoarea a transmis telespectatorilor că nu a fost un aranjament de dragul creșterii audienței așa cum s-a zvonit. Cu toate acestea, ea nu vrea să convingă pe nimeni de nimic, vreau doar să fie bine pentru familia ei.

'Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut', a transmis Mirela Vaida la Acces Direct.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro