Edward Sanda, reacție dură la doar o zi după ce s-a cununat religios cu Cleopatra Stratan

În cursul zilei de duminică, 22 august, Cleopatra și Edward Sanda au avut parte de o ceremonie religioasă simplă și discretă.

Cei doi au mers în fața altarului la doar o săptămână după ce și-au legalizat relația la Starea Civilă. Dacă acel eveniment a fost unul urmat de o petrecere alături de mai mulți invitați, de data aceasta cununia religioasă a fost oficializată în Chișinău alături de părinți și câțiva apropiați.

„Ne-am cununat în fața lui Dumnezeu, la Chișinău! Mulțumim Doamne pentru tot ce trăim!', au spus proaspeții însurăței.

Câteva imagini din biserică au fost publicate la Instastory atât de Cleopatra, cât și de Edward Sanda. Ei au apărut alături de părinții lor, iar mama Cleopatrei a ieșit în evidență prin ținuta sa, ea fiind de fel o prezență discretă.

Rodica Stratan a purtat o rochie până la genunchi, iar pe cap a purtat un batic pe care și l-a lăsat în jurul gâtului doar la poză. Potrivit tradiției, este recomandat ca femeile să poarte acest accesoriu atunci când intră în lăcașul Sfânt. Aceasta este dovada că soția lui Pavel Stratan este o femeie credincioasă și respectă orânduielile bisericești.

CleopatraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Imediat după terminarea evenimentului, frumoasa artistă a împărtășit bucuria sa cu fanii de pe rețelele de socializare, scriind un mesaj emoționant.

„Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!', a scris proaspăta soție a lui Edward Sanda.

Un alt detaliu care a ieșit în evidență la cununia religioasă a tinerilor artiști a fost lipsa nașilor. Deși Cleopatra și Edward Sanda au anunțat acest lucru, și anume că nu vor avea nași, cântărețul s-a văzut nevoit să explice pe contul său de socializare și motivul alegerii lor.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se pate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești și să trăiești fericit dacă nu faci 1 000 000 de tradiții și obiceiuri că `așa se face`! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții', a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete