Descoperă locurile în care au trăit aztecii!

avantaje.Circuit Mexic.16.05.2014(1)

Visezi de ceva vreme să descoperi America Latină, să desluşeşti misterele uneia dintre cele mai avansate civilizaţii, să te bucuri de tradiţiile şi ritualurile mexicanilor?  Dacă unul dintre cele mai fascinante locuri în care îţi doreşti să ajungi în această vară este Mexic, atunci te poţi numi norocos.

Bavaria Tour îţi aduce un circuit de 14 zile către frumoasa şi fascinanta ţară latină, la care se adaugă multe alte locuri minunate pe care ai ocazia să le vezi, dar şi o reducere considerabilă de 120 de euro.

Vei atinge cerul!

Te vei îmbarca într-o călătorie de poveste şi vei zbura peste mări şi ţări, iar când vei ajunge la destinaţie vei fi fascinat la dreptul de una dintre cele mai mari metropole din lume, Mexico City. Fiind situat la o altitudine de 2400 de metri, te vei bucura de o panoramă uluitoare şi vei simţi că atingi cerul cu degetele, iar norii pufoşi îţi vor părea ca un mare ,,buchet' de vată de zahăr.

După ce ai vizitat întreg oraşul la pas şi ai mers în muzee faimoase, te invităm să petreci o noapte albă în cel mai animat cartier de aici, Zocalo, unde vei dansa pe ritmuri latino, până la ivirea zorilor.

Cu siguranţă ai auzit de Guadalupe, în multele seriale latino, sau despre  Bazilica Sfanta Maria unde te vei regăsi si reîncărca energetic. De fosta capitală a aztecilor Tenochtitlan, nici nu mai zic, este ceva despre care poate doar ai citit, şi poate nici în vise nu sperai că ai să ajungi să o vizitezi. Vei putea fotografia în ,,Oraşul Zeilor' piramidele închinate Soarelui şi Lunii, dar şi Templul Quetzalcoatl. Şi dacă ai crezut că asta este tot, ei bine avem tot mai multe surprize!

Multe surprize pentru călători!

Vei reuşi să vezi cea mai mare piramidă din America, ce se află în Cholula, care măsoară aproximativ 65 de metri înălţime, şi 400 de metri la bază, dar şi oraşul Puebla care te va încânta cu centrul de artefacte dar şi cu pieţele sale aglomerate.

Odată ajuns în Oxaca vei avea parte de o vizită cu totul neaşteptată, către oraşul vechi Mitla, şi către Canionul Sumidero unde te poţi relaxa la o plimbare cu barca. Dacă eşti îndrăgostit de peisajele montane vei avea ocazia să vizitezi cele mai frumoase cascade, Aqua Azul, şi vei merge pe urmele civilizaţiei maya spre Palenque. Drumul te va duce către Cancun unde te vei putea relaxa pe plaja Playa del Carmen în timp ce imortalizezi fiecare peisaj de poveste.

Circuit 2014 Mexic 14 zile cu avionul

Servicii incluse: transport cu avionul, 12 nopţi de cazare la hotel de 3* şi 4*, demipensiune/all inclusive, începând cu 1565 euro/persoană, ghid din partea agentiei. Detalii pe http://www.sejur-circuit.ro , call center 021.310.75.11

Autor Mădălina Isar

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta