Depistează acum cancerul de col uterin

Depistează acum cancerul de col uterin

Anual, un număr de 3 402 femei sunt diagnosticate cu această boală, iar 2 005 mor din cauza acestui tip de cancer. În prezent, este cunoscut faptul că această boală este determinată de infecţia persistentă cu genotipurile HPV de risc crescut şi în special HPV16 şi 18.

În acest sens, Roche Romania a lansat campania de testare a riscului de cancer de col uterin, „cobas® HPV – CUNOAŞTE RISCUL!”, în perioada 1 octombrie 2012 – 15 decembrie 2012.

Specialiştii recomandă realizarea ambelor teste: Babeş – Papanicolau şi HPV de risc crescut în cazul femeilor între 30 – 65 de ani, pentru a afla cât mai exact, dacă există un risc de cancer de col uterin2.

În cadrul acestei campanii, pacientele vor avea acces la două dintre cele mai moderne tehnici de diagnostic a riscului de cancer de col uterin, de la nivel mondial: examen citologic Babeş – Papanicolau în mediu lichid şi testare HPV de risc crescut cu genotipare HPV16 şi 18 (testul cobas HPV).

Prin intermediul unui voucher de reducere, costul ambelor teste, realizate simultan, va fi de 187 lei, ceea ce reprezintă o reducere de 15% faţă de preţul standard.

Pentru a obţine voucherul de reducere, trebuie să trimiteţi un e-mail la adresa romania.sanatateafemeii@roche.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri