Denisa Filcea, sub lupa critică a lui Răzvan Popescu

Denisa Filcea și Flick formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă a României. Deși cei doi sunt activi în mediul online, sunt foarte rezervați atunci când vine vorba despre planurile lor personale.

Flick sau „Domnul Rimă' este extrem de cunoscut datorită poeziilor sale, dar și pentru prezența sa ca om de radio. Multă vreme a fost colegul lui Răzvan Popescu, însă în urmă cu aproape un an, Sebastian, pe numele său real, și-a anunțat demisia.

Dacă până în 2020, Flick făcea parte din categoria burlacilor, ei bine, după ce a cunoscut-o pe Denisa lucrurile s-au schimbat. Ba chiar, aceasta ar fi fost cauza pentru care „Domnul Rimă' a renunțat la radio. Cei doi s-au căsătorit și au acum împreună o dulce fetiță.

Ultima emisie a lui Flick alături de Răzvan Popescu a fost pe 17 septembrie 2021. Acesta și-a justificat plecarea spunând că are în plan noi proiecte profesionale și timpul este scurt. Se pare că Răzvan Popescu regretă încă faptul că nu-l mai are pe Flick coleg și recent, într-o discuție cu Radu Țibulcă, acesta a făcut o aluzie la Denisa. Radu Țibulcă îi spunea omului de radio că iubita sa nu se bagă în proiectele sale profesionale și este liber să facă ce vrea.

Radu: „Primele întâlniri cu iubita mea, Ramona, au durat 11 ore'

Răzvan Popescu: „Deci, te pierdem și pe tine!'

Radu: „Nu, nu e cazul, pentru că de asta ești realizatorul podcastului și nu e ea. Dacă îmi spunea că vrea asta… '

Răzvan: „Da, dar ea e din Galați, nu e din Oradea, nu?' (aluzie la faptul că Denisa este din Oradea)

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete