Camilla, ducesa de Cornwall, a purtat o rochie cu un imprimeu bizar la Festivalul Florilor 2022, de la Sandringham, în estul Angliei

Festivalul Florilor 2022 a revenit în Anglia, după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Evenimentul care a avut loc la Sandringham, în estul Angliei, a fost unul plin de culoare, de la care nu au lipsit invitații speciali, Prințul Charles și a lui soție, Camilla Parker Bowles.

Festivalul Florilor din Sandringham e unul de tradiție din Marea Britanie. Zeci de mii de participanți iau parte an de an, printre aceștia și figuri regale. Regina mamă, adică mama Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, obișnuia să meargă an de an la eveniment alături de Prințul Charles, nepotul ei.

Acum, Prințul Charles continuă să meargă la festival, dar alături de soția lui, Cei doi și-au făcut apariția la eveniment într-un mare fel, într-o caleașcă elegantă trasă de cai. S-au dat jos, i-au salutat pe cei prezenți. Camilla Parler Bowles a fost întâmpinată cu flori, chiar și cu un tort special.

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La eveniment, ea a ales o rochie cu un imprimeu bizar, cu lemuri, broaște și maimuțe. Nu e pentru prima dată când ea îmbracă acest articol vestimentar, l-a ales și în urmă cu câteva luni, la turul regal din Rwanda.

De partea cealaltă a fost Prințul Charles, care a ales și de data aceasta o ținută elegantă, un costum crem, cu cămașă și cravată.

Camilla, ducesa de Cornwall, a preluat un rol pe care îl deținea Meghan Markle

Camilla, ducesa de Cornwall a preluat unul dintre patronatele care i-au aparținut anterior lui Meghan Markle. Aceasta este din martie patroana regală a Teatrului Național.

„Suntem încântați să anunțăm că Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a devenit patrona noastră regală. Ducesa, o susținătoare de lungă durată a artelor, este o fană devotată a teatrului și campioană a literaturii și a dramei’, a scris Teatrul Național într-un tweet pe 18 martie, scrie People.

Teatrul Național, una dintre cele mai proeminente locații pentru artele spectacolului finanțate din fonduri publice din Regatul Unit, a fost unul dintre cele patru patronate pe care Meghan le-a anunțat în ianuarie 2019 ca fiind cauzele pe care le-ar susține în viața regală. Rolul i-a fost acordat fostei actrițe de către regina Elisabeta, care fusese anterior patrona regală.

Vestea a fost anunțată și pe contul oficial de Twitter pe care Ducesa îl împărtășește cu soțul ei, Prințul Charles.

„Astăzi s-a anunțat că Ducesa de Cornwall, o susținătoare de lungă durată a artelor și o fană devotată a teatrului, este noul Patron Regal al @NationalTheatre. 🎭 Patronatul este transmis Ducesei de la Majestatea Sa Regina’, este mesajul de pe Twitter.

Meghan a mers pentru prima oară într-un angajament regal la Teatrul Național din Londra la sfârșitul lunii ianuarie 2019.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din rolurile lor de membri ai familiei regale și trăiesc în America.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete