Denis Ștefan, declarații despre fiica sa cea mare: „M-a văzut că mă pupam cu o domnișoară”

Denis Ștefan a devenit celebru datorită rolului său din serialul „Inimă de țigan'. Ulterior, actorul nu a mai apărut foarte mult pe micile ecrane, însă s-a căsătorit cu Cristina, una dintre „bebelușele' Cronicii Cârcotașilor. Împreună au două fetițe, iar cea mare este geloasă din cauza meseriei tatălui ei.

Denis Ștefan și Cristina Zegan sunt căsătoriți din 2013. Cei doi au împreună două fetițe, iar cea mare a început să fie geloasă pe alte femei care stau în preajma tatălui ei. Potrivit unui interviu acordat recent, Cristina a declarat că are încredere în soțul ei și oricum știa de la început ce presupune meseria acestuia.

„Îți dai seama că știam ce face. Dacă ajungi să nu înțelegi meseria asta, nu înțelegi fiecare ce face. Și eu eram bebelușă la „Cronica Cârcotașilor', adică ce ar fi însemnat? Acolo mi-am petrecut toată tinerețea, 15 ani, adică putea să fie gelos. Dar dacă nu înțelegi meseria celuilat nu cred că are rost o relație', a declarat Cristina Zegan pentru EGO.

Simpaticul actor a adăugat că Delia, fiica celor doi, a început să pună întrebări despre meseria tatălui ei.

„Fiica mea, cea mare, e geloasă. Delia e geloasă. M-a văzut că mă pupam cu o domnișoară și nu i-a plăcut', a spus și Denis Ștefan.

Potrivit spuselor acestora, întreaga situație inconfortabilă a pornit de la faptul că serialul se redifuzează, iar Denis Ștefan este văzut în preajma Andreei Ibacka și a Nicoletei Luciu.

„Acum se și redau telenovelele, mă rog se redau de 10 ani serialele în care el a jucat, și Delia mai prinde și începe să pună întrebări, cine este, dar ce face. Încerc să-i răspund și să-i explic că până la urmă este o meserie', a mai povestit fosta bebelușă de la „Cronica cârcotașilor', potrivit sursei citată mai sus.

Denis Ștefan și Cristina își mai doresc un copil, deși diferența dintre fete este destul de mare și odată cu nașterea mezinei, viața lor s-a schimbat complet.

„Pe Cristina o văd mamă-eroină, dacă o conving peste 4-5 ani să mai facă un copil, să avem și noi un băiețel sau tot o fetiță. Acum glumim, chiar nu mi-am dorit băiețel sau fetiță, mi-am mai dorit un copil.', a declarat actorul în urmă cu câteva luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete