Motivul pentru care o femeie refuză să se epileze și să se penseze: „Nu îmi pasă ce cred oamenii”

Eldina, o tânără din Danemarca, nu s-a mai epilat de doi ani și nu mai are de gând să treacă pe la salonul de înfrumusețare. Ea a explicat de ce a luat această decizie.

Mustața, sprâncenele unite și părul de pe corp au devenit un subiect foarte discutat de cei care au văzut-o pe Eldina. Femeia a decis să renunțe să mai meargă la salonul de înfrumusețare, pentru a economisi timp și bani. Ea nu mai este interesată de felul în care arată și nici de părerea celor din jur.

Eldina Jaganjac, în vârstă de 31 de ani, este din Copenhaga, Danemarc și a renunțat să se mai epileze din anul 2020, din pandemie. Ea este profesor universitar și nu mai pune deloc accent pe felul în care arată.

„Nu eram confortabilă să ies până nu îmi pensam sprâncenele sau nu mergeam la sală până nu mă epilam pe picioare. Acum, am ales să mă focusez pe lucrurile care au cu adevărat importanță și mai puțin pe cum arăt când fac anumit lucruri. Nu mă mai uit dacă oamenii mă plac sau nu așa. Nu îmi pasă ce cred oamenii', declară Eldina.

eldina-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ea a făcut o comparație între femei și bărbați. Eldina este de părere că femeile sunt criticate dacă nu se pensează sau nu se epilează, în schimb bărbații trec neobservați dacă nu fac aceste lucruri.

„În comparație cu bărbații, noi, femeile, petrecem atât de mult timp și cheltuim atât de mulți bani pe cum arătăm, doar ca să fim acceptate în societate, mai ales când suntem în public. Dacă un bărbat nu se rade sau nu își pensează sprâncenele unite, nu observă nimeni sau nu comentează nimeni', susține femeia din Danemarca.

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete