Denis de la The Motans păstrează cu sfințenie un obiect primit de la tatăl său

the motansÎnainte de a deveni artist, Denis de la The Motans a lucrat în vânzări și în marketing, atât în Rusia, la diverse companii, dar și în Rep. Moldova, unde își începuse propria afacere.

 

Pasiunea pentru muzică a lui Denis de la The Motans vine de la tatăl lui, care în tinerețe a cântat și el într-o trupă. „Și acum am chitara lui, la care a cântat. Cred că acea chitară are mai mulți ani ca mine', declară artistul, care a lansat recent în colaborare cu INNA piesa „Nota de plată'. Deși părinții sunt acum foarte mândri de el, nu l-au ghidat sau încurajat neapărat să meargă spre acest domeniu.

Sosirea și lansarea lui în România au început cu o poveste, pe cât de frumoasă, pe atât de amuzantă. Denis spune că totul s-a întâmplat pe pagina sa de Facebook, unde „m-a contactat cineva, dar am crezut la început că e o farsă, că  cineva a hotărât să facă o glumă. Proastă… Și nu mi-a atras atenția la început. Pentru că el era cumva cu profil ascuns, nu vedeam cine îmi scrie. Scria BRomania, dar nu mă puteam uita pe profilul său. I-am răspuns foarte sec. Peste câteva zile mi-a scris din nou, de această dată și-a deschis profilul și am putut vedea că este Matei Dima și am rămas foarte plăcut uimit', povestește Denis, amintindu-și cum Matei s-a oferit să-l ajute să vină în România și să înceapă colaborarea cu Global Records.

În Moldova, artistul lansase deja patru piese în acel moment, dintre care primele trei înregistrate în locuri oarecum atipice. „Prima piesa a fost înregistrată într-un subsol, a doua într-un garaj și a treia într-un apartament', povestește Denis. Când vine vorba de creație, artistul  spune că se simte mai productiv și mai inspirat atunci când este  în mișcare, când se plimbă. A început să scrie piese încă din copilărie, „dar prima piesă terminată cap-coadă a fost acum doi ani, respectiv melodia <42>'. Deși se bucură foarte mult de succesul pe care l-a atins, Denis rămâne modest și cu picioarele pe pământ. „E foarte plăcut ce se întâmplă, dar nu am rămas copleșit. Trebuie să păstrezi mintea clară', mărturisește Denis, care citește toate comentariile fanilor și ține cont de părerile lor.

Florentina Mușat

Foto: Fabrica de PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete