Delta Dunării este spectaculoasă și în luna octombrie!

delta dunarii

Romania este mandra posesoare a celei mai frumoase delte din Europa, fiind un adevarat muzeu al biodiversității ce adăpostește aproximativ 1800 de tipuri de plante, peste 300 de specii de păsări sălbatice, pești, insecte și mamifere rare. Datorită numărului mare de ecosisteme naturale, Delta Dunării face parte încă din anul 1991 din patrimoniul mondial UNESCO.

Întinderile mari de apă oferă condiții excelente de dezvoltare pentru numeroase viețuitoare, aici regăsindu-se cea mai vastă suprafață de stufăriș de pe glob, cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa, doua tipuri de plante carnivore protejate precum otrățelul de baltă și aldrovada sau specii de pești pe cale de dispariție precum sturionii sălbatici.

Descoperă Delta Dunării în luna octombrie cand natura îmbracă ținute spectaculoase: lacurile devin cărămizii datorită papurei și rogozului pictate de toamnă în culori de roșu burgund și auriu intens, cerul senin este plin de stoluri de păsări ce se pregătesc pentru plecarea în țările calde, iar atmosfera este una de poveste.

Profită de reducerile de pană la 45% de la Gulliver Delta Resort și alege un sejur de 4 zile în Delta Dunării. Pachetele de vacanță includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina- Murighiol.

Vacanțe de neuitat la Gulliver Delta Resort 3*

Ideal pentru escapadele în familie sau pentru seniorii dornici de relaxare, hotelul Gulliver Delta Resort 3* este cea mai bună alegere dacă tanjești la cateva zile de poveste în Delta Dunării. Poziționat ideal la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina și la doar 10 minute distanță de Murighiol, Gulliver Delta Resort este o bună alegere dacă vrei să descoperi Delta Dunării în excursii cu barca, dar și dacă ți-ai propus cateva zile de relaxare în cadrul complexului hotelier.

Întins pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, Gulliver Delta Resort dispune de o grădină generoasă cu hamace și balansoare, un spațiu de joacă pentru copii, pontoane pentru pescuit și loc dedicat activităților recreative cu mese de ping-pong și foosball, șah, table etc.

delta dunarii

Explorează paradisul la amurg

O plimbare cu barca pe lacurile de smarald ale Deltei Dunării la apus îți oferă o fațetă mult mai romantică a ținutului. Descoperă și alte locuri încantătoare ale Rezervației Biosferei precum Letea – cea mai nordică pădure subtropicală a Europei. Sulina – fosta capitală a piraților unde Marea Neagră și Dunărea formează una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice. Sau Sfantu Gheorghe – localitatea tradițională cu case alb-albastre și acoperișuri din stuf.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 ziletarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 ziletarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina- Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc. Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vacanta