Delta Dunării, destinația preferată a turiștilor dornici de relaxare

Delta Dunării, destinația preferată a turiștilor dornici de relaxare

Primăvara este ideală pentru o escapadă în Delta Dunării când vremea este plăcută, iar peisajele sunt pictate în nuanțe de verde crud. Tot acum se reîntorc din țările calde păsările sălbatice care îmbracă penajul nupțial, iar pe lacurile ca oglinda poți surprinde primele flori de nuferi, iriși și ghiocei sălbatici.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de primăvară, încă mai poți rezerva un sejur în Delta Dunării la tarife avantajoase! Profită de ultimele zile cu reduceri de până la 40% și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile la tarife începând cu 826 lei/persoană, de la Gulliver Delta Resort Murighiol 4✿. Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Vacanță de primăvară în stil lipovenesc

Așezat într-un cadru pitoresc fix pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4este o unitate de cazare dezvoltată în stil specific lipovenesc, unde turiștii au parte de relaxare în inima naturii. În cadrul complexului există o grădină luxuriantă cu balansoare, dar și un loc de joacă ideal pentru cei mici. În zilele calde poți să stai la piscină, să pescuiești de pe ponton sau să descoperi Delta Dunării în numeroase excursii opționale cu barca.

Plimbări cu barca și sesiuni de observare a păsărilor

Delta Dunării este destinația perfectă pentru sesiuni de birdwatching, iar în timpul primăverii ai șanse mult mai mari să surprinzi numeroase specii de păsări. Cele mai multe dintre păsări îmbracă penajul nupțial încă din luna aprilie și te vor surprinde cu un spectaculos dans al împerecherii. Rezervația Biosferei parte din UNESCO este casa pentru 320 de specii de înaripate, reprezentând 81% din avifauna României.

O plimbare cu barca pe canalele strâmte și brodate de salcii pletoase este de neratat, mai ales că acum au loc inundațiile naturale ce acoperă micile insulițe de nisip și scaldă trunchiurile contorsionate ale stejarilor seculari, din pădurile de nisip Letea și Caraorman.

Descoperă Jungla României!

Cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, Letea îți oferă cele mai tari experiențe de vacanță. Aventurează-te pe dunele de nisip asemănătoare cu locurile deșertice, surprinde păturile de orhidee sălbatice, caii ce trăiesc liberi și lianele grecești lungi de până la 25 de metri. Se spune că cele mai frumoase apusurile de soare din Delta Dunării, le vei surprinde în timpul primăverii, când lacurile sunt pictate în nuanțe diafane de oranj și liliachiu, așa că nu rata o plimbare la amurg.

Pentru că vremea este prietenoasă în această perioadă a anului, poți să faci terapie solară pe plajele sălbatice de la Marea Neagră. Sulina și Sfântu Gheorghe sunt două dintre localitățile unde te poți relaxa pe nisipuri fine. Aici Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, iar atmosfera este tipic lipovenească.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta