(P) De ce să alegi în 2019 o vacanță early booking?

(P) De ce să alegi în 2019 o vacanță early booking?

Planificarea concediului a fost dintotdeauna cea mai așteptată activitate din tot timpul anului. Entuziasmul de a pune la punct toate detaliile pentru zilele libere din sezonul estival ne cuprinde pe toți, zi după zi, pe măsură ce vara se apropie. Cea mai avantajoasă variantă în 2019 pentru un concediu reușit rămâne rezervarea unei vacanțe de tip early booking. Dacă încă nu știi care sunt avantajele pentru a plănui și cumpăra un pachet de acest fel, am pregătit pentru tine toate detaliile de care ai nevoie. Iată cum te va avantaja o vacanță achiziționată cu mai mult timp înainte!

1. Prețuri mult mai mici

Probabil cel mai mare avantaj al unei vacanțe de tip early booking rămâne costul redus al acesteia. Cu toții ne dorim să economisim, așa că de ce să nu cheltuim mai puțin și atunci când vine vorba de concediul nostru? Reducerile de care poți beneficia dacă alegi de pe acum destinația pentru vacanța ta de vară nu sunt deloc de ignorat! Banii astfel economisiți îi poți cheltui în concediu pentru distracție sau suveniruri!

2. Opțiuni vaste

Locurile bune de cazare se rezervă din timp, astfel că vei avea șansa de a-ți selecta opțiunile după bunul plac. Poți alege designul camerei unde ți-ar plăcea să petreci câteva nopți în concediu, poți opta pentru multe facilități care vin la pachet cu camera de hotel sau poți avea preferințe în ceea ce privește localizarea acesteia în cadrul unității de cazare (cu vedere la mare, mai aproape de lift, cu vedere către răsărit sau la etaje superioare). Poți lua decizia fără a avea presiunea că ești contra cronometru, cum se poate întâmpla cu cât te apropii mai mult de perioada concediilor.

3. Planificare în detaliu

Sigur, și plecările ad-hoc, fără planuri prea mari au farmecul lor, însă acestea ar putea fi mai potrivite pentru o vacanță de tip last minute sau city break. Când pleci într-un concediu de câteva zile, indicat ar fi să îți „faci temele de acasă', adică să știi exact ce și când vei face anumite activități. Te poți informa pe site-uri de turism despre destinația aleasă de tine și poți face un program pentru fiecare zi pe care o vei petrece acolo. Astfel, nu vei rata niciun obiectiv turistic și vei putea gusta din toate atracțiile locului.

Dacă ți-am făcut poftă de vacanță, caută chiar astăzi cele mai bune oferte pentru vara aceasta!

De pildă, TUI TravelCenter are pentru tine oferte early booking pentru 2019 în fața cărora niciun pasionat de călătorii nu ar rezista. Agenția îți oferă pachete de vacanță la prețuri foarte avantajoase.

Dacă alegi Spania ca destinație pentru concediul tău de anul acesta, poți prinde oferte cu până la 15% mai ieftine, dacă optezi pentru un pachet în care sunt incluse cazarea și transportul cu avionul charter în Tenerife la early booking, până pe 29.03.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial