Delia vorbește despre cea mai recentă vacanță și ne arată poze senzaționale

Delia vorbește despre cea mai recentă vacanță și ne arată poze senzaționale

Delia este cunoscută pentru pasiunea sa pentru vacanțele spectaculoase pe care și le oferă ori de câte ori are puțin timp liber și vrea să se deconecteze de la filmări sau concerte.

Înainte de a începe filmările pentru cel de-al optulea sezon iUmor, Delia a fost plecată aproape o lună de zile prin Thailanda și Singapore, dar jurata nu consideră că s-a odihnit, pentru că a ținut să descopere cât mai multe locuri:

Chiar dacă am fost în vacanță în Thailanda și Singapore înainte să începem filmările pentru iUmor nu m-am relaxat deloc, am fost în fiecare zi pe fugă, ne-am plimbat foarte mult, am fost extrem de activi. Momentan nu m-am gândit la o altă vacanță, am concerte foarte multe, un album de lansat, nu mă pot gândi acum să plec iar', a declarat Delia.

Aceste vacanțe absolut fabuloase pe care și le programează Delia, le petrece alături de soțul, Răzvan Munteanu. Cei doi au devenit soț și soție în 2012.

Artista și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în urmă cu șapte ani. Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?! Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor.


Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert', povestețte Delia.

Vezi pozele
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete