Delia, un nou mesaj controversat despre copii: „De parcă e scris undeva”

Delia a stârnit un val de reacții când a dezvăluit motivul pentru care nu vrea copii. Fanii au intrebat-o pe rețelele de socializare de ce nu are copii, iar aceasta a răspuns cât a putut de sincer. Cu toate acestea, reacțiile negative nu au întârziat să apară, motiv pentru care cântăreața a dat replica.

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Aceasta se bucură de un succes formidabil în cariera sa. Deși multe femei susțin că nu se simt împlinite dacă nu au un copil, în cazul Deliei acest lucru nu este valabil. Ea a declarat că „suntem mulți' pe pământ și unii dintre noi facem mult rău planetei, acesta fiind motivul pentru care nu vrea să dea naștere unei noi vieți.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.', a spus Delia pe rețelele de socializare.

Acesta și-a argumentat decizia spunând că oamenii fac mult rău: „consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!'.

În urma mesajului tău, mai mulți fani, dar și persoane publice au reacționat. Ulterior, ea a repostat un mesaj al unui internaut care îi lua în mod indirect apărarea și enumera numeroasele motive pentru care nu fac unii oameni copii.

„Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor de ce nu are x copii?. Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asta cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noaptea că X nu are copii, de parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți. Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altundeva. Motive sunt nelimitate, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist', scrie în postarea preluată de artistă.

De asemenea, Mircea Badea a comentat răspunsul Deliei. Acesta i-a dat dreptate într-o oarecare măsură, însă explicația vedetei referitor la numărul populației Pământului nu a fost una plauzibilă pentru cunoscutul prezentator TV.

„De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă. L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă', a spus Mircea Badea, potrivit Ziare.com.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete