Cornelia și Lupu Rednic dezvăluie SECRETUL căsniciei lor

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea muzicală. S-au căsătorit la vârste fragede, iar în curând vor împlini 29 de ani de căsnicie.

Pe când avea doar 17 ani, Cornelia a devenit soția lui Lupu Rednic, acesta fiind cu șase ani mai mare decât ea, însă diferența de vârstă este insesizabilă.

„Noi, când am plecat la drum, am fost nişte oameni simpli, chiar săraci. Eu după clasa a X-a am renunţat la şcoală şi m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la şcoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând', a spus Cornelia Rednic, acum ceva vreme.

Pe măsură ce a trecut timpul, cei doi au părăsit locurile natale și s-au mutat în București. Cu toate că au câștigat notorietate, artiștii de pe Valea Izei și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și acum renumita cântăreață de muzică populară a dezvăluit aspectele care i-au condus către o căsnicie atât de trainică.

„În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine', a declarat Cornelia Rednic, pentru impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete