Delia, reacție furtunoasă după ce a fost criticată de fani pentru felul în care se îmbracă: „Oamenii vor ceva spectaculos, nu un civil pe scenă”

Delia și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale excentrice. Unii dintre ei o admiră pentru stilul ei vestimentar, alții o critică și o îndeamnă să se îmbrace și ea „ca un om normal'. Cântăreața a reacționat acum, spune că preferă să aibă apariții spectaculoase, mai ales la concerte.

„De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?', au întrebat-o pe Delia unii din fanii ei.

De data aceasta ea nu s-a mai abținut și a transmis pe TikTok: „Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea „«Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?'» … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice: «Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos».

Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) «De ce nu te îmbraci normal?» Normal cum? Cam cât de normal?', a transmis Delia pe TikTok, conform spynews.ro.

delia-criticata-tinute-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Câți bani cere Delia pentru un concert

Andreea Bălan a dezvăluit câți bani cere Delia pentru un concert. Vedeta de la „Te cunosc de undeva!’ spune că ea are o altă strategie pentru a fi din nou chemată la evenimente.

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Andreea Bălan a vorbit despre câștigurile artiștilor din România. Ea a dezvăluit că Delia Matache cere 15.000 de euro pentru un concert. „Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. (…) Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă’, a subliniat Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete