Nelu Cortea și Cătălin Bordea, moment tensionat la America Express: „A vrut să mă bată”. Ce nu s-a văzut la TV

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au pornit împreună pe Drumul Aurului în America Express, unde cei doi s-au dovedit cei mai buni și au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi sunt buni prieteni, dar au recunoscut în poscastul pe care l-au prezentat împreună că au mai cedat din cauza presiunii și a foamei în emisiune și s-au mai certat între ei, chiar dacă acest lucru nu s-a văzut la televizor.

Cei doi actori, care fac o echipă de senzație în spectacolele lor de stand-up, și-au testat prietenia în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii în America Express. ‘Avem turnee împreună de mulți ani și dormim împreună foarte mult, mai des decât dorm cu nevastă-mea, de-asta eu îi zic lui Bordea baby’, a povestit Nelu Cortea.

finalisti-america-expressSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 17

Prietenia lor a impresionat pe toată lumea, Bordea și Cortea s-au completat perfect pe parcursul întregii competiții, au fost competitivi, descurcăreți, dar și foarte uniți și astfel au reușit să facă față tuturor provocărilor și au câștigat premiul cel mare de la America Express, în valoare de 30.000 de euro. Însă, cei doi comedianți au mărturisit în podcastul lor, „Podcastito Express', că lucrurile nu au fost mereu roz între ei în timpul concursului. Ei au povestit că au avut o ceartă mare după ce au luat o imunitate, unde în loc să se relaxeze au început să se certe de la o prostie. Cortea a povestit că totul a pornit de la faptul că nu a vrut să-și ia rucsacul când au ieșit la plimbare, în ciuda insistențelor lui Bordea, iar de la lucrul acesta au început să-și spună cuvinte urâte. După ce s-au descărcat țipând unul la celălalt cei doi s-au calmat și s-au împăcat. „Slavă, Domnului, că această ceartă nu a fost dată pe post', a spus Cortea.

Un alt moment tensionat între cei doi a avut loc în semifinală, chiar după proba cu căratul fructelor pe cap, care, de asemena, nu a fost dată la TV. „A vrut să mă bată, el a luat pumnul și venea cu pumnul spre mine…', a spus Bordea despre bunul lui prieten, în timpul podcastului.

„Noi eram la o probă, cu Scărlătescu, unu la unu, dacă ajungeai ultimul mai luai o cutiuță d-aia în care afli sau nu dacă pleci acasă. Erau trei cutii în total și unde clarcă pleci acasă. Eu am făcut proba repede cu dus în echilibru pe cap un bol…', a povestit Cortea.

Cum a reușit Bordea să-l enerveze pe Cortea?

„Doamnele alea ne dădeau o chestie din până rotundă să o pui pe cap. Nici nu conta ce fel de cap ai, toată chestia aia stătea pe aia de pânză și i-am zis bă, vezi că nu stă bine, el o lărgise foarte tare și îi stătea p-asta(n.r. – pe chelie) , normal că nu avea cum să stea drept. Eu când mi-am adunat-o, mi-am adunat-o strâns ca să fie o platformă măcar cât palma ca să stea drept. I-am zis linișteste-te și el zicea nu, lasă-mă în pace. (…). Dar a stat mult, mult și s-a frustrat. E drept că și eu mâncam un măr lângă el, recunosc, mi-era foame, în alea erau fructe', i-a povestit Cortea invitatului lor.

„Și după ce s-a frustrat, s-a umplut de nervi, (…) s-a enervat foarte tare. În sfârșit, i-a reușit, am luat plicul și am dat să citesc. Noi trebuia să ne ducem de acolo că încă îi filmau pe Scărlă și pe Doinea. Eu nu am văzut ce zicea reporterița, îi tot zicea lui Bordea: hai, hai, să mergem de aici, dar eu nu vedeam că mă chiuiam să citesc următoarea emisiune și la un moment dat, mă împinge așa. Era ziua dinainte finalei, stres, oboseală, nervi, m-am întors direct la el, cu pumnul așa și i-am zis: Te bag în mormânt aici', a povestit Cortea.

„În mormânt, mă, să mă bagi în mormânt, pe mine, fratele lui', a completat și Bordea.

„Eu mă enervez foarte greu (…), sunt foarte calm de felul meu, n-am treabă, dar atunci n-am mai putut. Când m-a împins așa cu scârbă, la modul hai mișcă, m-am enervat, m-am întors, și i-am văzut fața de șobolan panicat și mi-a zis: Scuze, scuze, scuze. Instant i-am zis băi și eu scuze, îmi pare rău, iartă-mă, iartă-mă. A fost cea mai scurtă ceartă ever, a durat cinci secunde: hai mă mișcă, te omor, scuze, iartă-mă, ești fratele meu, ne-am luat în brațe', a povestit Cortea în Podcastito.

Cu toate acestea, Bordea și Cortea recunosc că această aventură în America Express le-a făcut prietenia și mai puternică și se bucură că au fost împreună. Mai mult, între Bordea și Cortea există o legătură mult mai profundă. Mai exact, Bordea este nașul unuia dintre copiii lui Cortea.

„Este o experiență unică, este cu totul altă realitate. Cultura, oamenii, cum vorbesc, ce se întâmplă, ce mănâncă, ce beau, totul e diferit. Implicit experiențele noastre au fost din altă lume. Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist’, a punctat Bordea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete