Deea Maxer este însărcinată! Cât de frumos a dat vestea cea mare!

Deea Maxer este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a ținut sarcina departe de ochii curioșilor, dar acum s-a hotărât să dezvăluie perioada specială pe care o traversează atât ea, cât și întreaga ei familie.

Deea Maxer a ales să dea vestea cea mare prin intermediul unei postări pe pagina de facebook. Dacă până acum nu a dat niciun indiciu despre ceea ce se întâmplă în viața ei, vedeta a postat acum o imagine cu burtica de gravidă, dar și o fotografie în care apare alături de soțul ei, Dinu Maxer, dar și de băiețul mai mare, Andreas.

Deea Maxer este însărcinată! Cât de frumos a dat vestea cea mare!

Deea Maxer s-a lăsat fotografiată cu burtica de gravidă la vedere, iar fanii au putut observa că sarcina vedetei este destul de avansată, ceea ce înseamnă că în scurt timp, familia celor doi se va mări, iar Andreas va avea o surioară sau un frățior.

În dreptul fotografiilor postate pe facebook, Deea Maxer a scris și un mesaj emoționant: “Despre noua minune din viața noastră! Mulțumim Doamne, Doamne!”

Deea Maxer și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Deși între cei doi există o diferență de vârstă, acest lucru nu i-a împiedicat să rămână împreună și să formeze o familie frumoasă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Deea Maxer și Dinu Maxer.

Foto: facebook

Citește și:

 Dana Nălbaru, despre alegerea de a adopta o fetiță de etnie romă: Am simțit nevoia să salvez viața cuiva'

Nepoata prințesei Diana, poveste de dragoste alături de un bărbat mult mai în vârstă. Cum arată iubitul ei?

Rochia cu buline purtată de Kate Middleton s-a vândut de pe un site în două ore

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete