Dana Nălbaru, despre alegerea de a adopta o fetiță de etnie romă: “Am simțit nevoia să salvez viața cuiva”

Dana Nalbaru

Dana Nalbaru

Dana Nălbaru a surprins pe toată lumea când a mărturisit că a adoptat o fetiță de etnie romă. Dana Nălbaru, despre alegerea de a adopta o fetiță de etnie romă: “Am simțit nevoia să salvez viața cuiva”.

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au împreună doi copii biologici, dar au decis să adopte și o fetiță de etnie romă.

La vremea respectivă, toată lumea s-a întrebat care au fost motivele care au facut-o pe artistă să recurgă la acest gest.

Dar fost solistă a trupei HI-Q nu s-a lăsat influențată de prejudecăți și a continuat să lupte pentru cea mai mare dorință a ei. Hotărâtă a spus DA' și a continuat cu toate forțele să salveze viața unui copilaș.

 Dana Nălbaru, despre alegerea de a adopta o fetiță de etnie romă: “Am simțit nevoia să salvez viața cuiva”

În cadrul unui interviu pentru adevarul.ro, Dana Nălbaru a vorbit despre motivul pentru care a decis să adopte un copil de etnie romă.

“Ne-am dorit să facem un bine real. Am simțit nevoia să salvez viața cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul asta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas. Nu m-am temut şi de nimic nu mă tem. Eu nu sunt rasistă, nu mă interesează ce cred oamenii din jur”, a declarat Dana Nălbaru pentru adevărul.ro.

Întrebată cum a fost ziua în care a cunoscut-o pe fetiță, îndrăgita artistă a răspuns:

“La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain… era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată”, a spus artista pentru adevarul.ro.

 

Foto:faceboook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete