Declarații surprinzătoare despre Mihai Mitoșeru și Noemi. Mama prezentatorului l-a dat de gol

Camelia Mitoșeru, în lacrimi, la Antena Stars

Invitată la Antena Stars, mama lui Mihai Mitoșeru a oferit câteva detalii neștiute despre fiul ei și Noemi, fosta sa parteneră. Camelia Mitoșeru a povestit în ce relații sunt cei doi și de ce a vizitat-o actorul de curând.

Nu mai este nici un secret că mama lui Mihai Mitoșeru a iubit-o foarte mult pe Noemi și a regretat mereu despărțirea lor. Când a început să vorbească despre ei, aceasta a fost emoționată până la lacrimi, iar în ochii săi se citea tristețea. Mai mult decât atât, Camelia Mitoșeru a mai dezvăluit că fiul său a mers în vizită la Noemi doar pentru a-i duce un cadou cu ocazia zilei sale de naștere.

Deși în sufletul ei și-ar dori ca cei doi să se împace, mama actorului a spus că ar fi foarte multe lucruri schimbate, iar după o pauză de doi ani, aproape că nici nu mai speră să-i revadă împreună.

„Am o noutate pentru voi. Ieri a fost ziua lui Noemi. Mihai i-a cumpărat un cadou, ceva un lănțișor, nu am înțeles bine. S-a dus la ea și i-a dat cadoul și a plecat acasă. Mi-au dat lacrimile un pic, așa. Am sunat-o și eu. Îi urez să fie sănătoasă, dacă vrea să mai fie cu cineva, să fie. Deci eu sunt cu amândoi.

Și pentru el aș vrea să-și găsească o parteneră, pentru că dacă s-ar împăca, nu cred că ar mai merge. Nu cred, pentru că fiecare a avut o viață, și-ar reproșa, chiar dacă nu la început, dar pe parcurs fiecare și-ar aduce aminte că a fost o pauză de 2 ani și jumătate aproape și cred că nu ar fi bine', a povestit Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

Camelia Mitoșeru i-a sfătuit pe cei doi să meargă la un terapeut, însă potrivit spuselor acesteia, se pare că Noemi ar fi refuzat. Mihai Mitoșeru a trecut printr-o perioadă extrem de grea din cauza pandemiei, dar și a problemelor de sănătate pe care le-a avut cea care i-a dat viață.

„Ea nu vrea, că eu am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut și ea nu a vrut să meargă. Mi-a zis că nu are nevoie, s-a eschivat. Mihai e greu, pentru că a fost perioada asta cumplită când a trebuit să stea în casă, când n-a avut emisiune și a fost și fără ea. Deci toate pe capul lui, săracul.

Eu bolnavă, operată, deci emoții până la cer. Multe au fost. A făcut și Covid, dar o formă foarte ușoară. Au trecut, dar lasă urme. Îl văd mai bine un pic. Ieri, spre exemplu, s-a dus, i-a dus cadoul și a plecat acasă, de fapt, la o aniversarea ceva, deschidere de nu știu…', a mai adăugat mama actorului.

Deși Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit acum mai bine de doi ani, mama actorului susține că iubirea dintre ei nu s-a stins și nu o miră faptul că fiul său nu și-a refăcut viața în tot acest timp.

„Și ea i-a făcut lui un cadou foarte scump și special de ziua lui de naștere anul trecut. Eu sunt pentru oameni să se despartă frumos. Chiar dacă suferă unul mai mult, altul mai puțin, nu știu. Mihai încă o… Eu cred că și ea îl iubește pe el, dar și el o iubește pe ea. Nu întotdeauna numai dragostea contează.

Mihai după ce s-a prăpădit prima lui iubire, fata visurilor lui, cum a venit acasă și mi-a spus prima dată când a văzut-o pe prietena lui din școală, a stat 9 ani singur. M-am speriat îngrozitor, am crezut că nu mai e normal. Mă rugam la Dumnezeu, pentru că mi se părea că e îngrozitor să fii singur. Nu mă miră că acum de doi ani și ceva sunt despărțiți și el e tot singur', a declarat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete